2777
2789

امروز تولدمه و اونا دیروز به خاطر مراسمی رفتن روستا دو سه ساعته تموم میشد عصر میتونستن برگردن ولی خواهرم اصرار کرد که حتما شبو بمونیم میگفتن توام بیا ولی نرفتم چون هم باید واسه دانشگاه درس میخوندم هم فک میکردم زود برمیگردن تولد بگیریم، الان صبح زنگ زدم پرسیدم کی برمیگردین گفتن عصر😭 

خیلی دلم شکست گریه کردم، دو ساله به بهانه های مختلف تولد و کادو رو تعطیل کردن در حالی که واسه خواهر بداخلاقم اگه از اسمون سنگم بباره کادوش و تولدش سر جاشه 

میخوام برگشتنی تحویلشون نگیرم ادم حسابشون نکنم 

ψ ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همکلاسی هام توی تولد هاشون لباس مجلسی میپوشن میرن آتلیه ارایش شنیون عکس میزارن، منو حتی نمیزارن برم آرایشگاه موهامو صاف کنم وز نباشه عکس گرفتنی، الان فک میکنن من از چه خانواده فقیری هستم که حتی کیکم برام نمیگیرن 

به من که میرسه خسیس میشن

ψ ❤️

تولدت مبارک.  روزت را با غصه خوردن خراب نکن. می تونی بری کافی شاپ و خودت را مهمون کنی یا برای خودت یک هدیه کوچولو بخری. یا برای خودت کیک درست کنی. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

مبارک باشه ارزوهات خاطره بشن،،،بیخیال عزیزم فدا سرت

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍