2777
2789

اینم بگم من یک هفته پیش باش کات کرذم سر اینکه بهم بیتوجهی میکنه و باهام وقت نمیگذرونه نمونه ش تو5 سال اصلا با من چت نمیکرد و آنلاین نمیشذ

الان ک ولش کردم همش انلاینه

من از شدت فکر ک بهش میکنم خواب دیدم با یه دختری ک اصلا خوشکل هم نبود دیدمش و خیلی تو خواب دعوا کردم با دختره

انکار واقعی بود

با درد قلب بیدار شدم

خدایا کاش هیچوقت ادمایی ک مال همدیکه نیستن باهم مواجه نشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو پنج سال سه تا بچه میسازن مردم پنج ال دوستی

دیگه از شدت علاقه ای ک داشتم بش نمیتونستم جدا شم

کاش اون همون اوایل میگفت نمیخاد رابطه رو

وگرنه من راحت حلالش میکردم ومیبخشیدمش

اما مردا نمیگن نمیخان رابطه رو

یکار میکنن خودت بذاری بری

به قول ابی : اگه قسمت جدایی بود واسه چی آشنامون کرد؟ 

ولش کن اجی شیطون برای اینکه آدمو ناامید کنه و یاد ناراحتیاش بندازه از این خوابا نشون آدم میده 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

دوست پسر چیه که خوابشم ببینی تازه ناراحتم بشی!

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

حیف این ۵ سال جوونیت حیففف

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم