2777
2789
عنوان

خانومهای متاهل با تجربه یه لحظه

2322 بازدید | 157 پست

نامزدم هفته یبار زنگ نمیزنه حالی نمیپرسه ازم در حالی که روزی چهار ساعت حدود وقت خالی داره 

منم یه مدت زنگ نزدم میگ وقتی پول لازم داری فقط زنگ میزنی در حالی که قبلا. اینجور. نبود 

چون جواب کوتاه میداد اهمیت نداد منم اینجور کردم

منم تصمیم گرفتم کلا حتی چیزی هم لازم باشه زنگ نزنم بهش 

چون چند بار گفته از قصد زنگ نمیزنه 

شرایط مشاوره رفتن ندارم میرفتم

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بزنيد باهم،صحبت كردن خيلي خوبه،يه بار بشينيد بگيد چه كارايي ناراحتتون ميكنه چه كارايي خوشحالتون ميكنه،اون انتقاد ميكنه تو بگو عه نميدونستم اين عصبيت ميكنه ديگه نميگم اينجور و فلان

تو رابطه سياست و لجبازي رو بزاريد كنار و رفيق باشيد باهم

عشق تو نامزدی یه جور دیگس ادم هیچ وقت نمیخاد نامزدیش تموم بشه بنظر زیاد علاقه بهت نداره وگرن وقت خال ...

می‌دونم علاقه اش آنچنان نیس 

حرف بزنيد باهم،صحبت كردن خيلي خوبه،يه بار بشينيد بگيد چه كارايي ناراحتتون ميكنه چه كارايي خوشحالتون ...

کلا حرف نمی‌زنیم که بخوام اینکار بکنم 

دو دقیق بزنگم تو همون دو دقیق کلی دلبری میکنم ولی چه فایده 

مردی که بلد نباشه توجه کردن رو پیرت میکنه اونم تو نامزدی که همه براشون جذابیت داره این داره بی محلی ...

اخلاقش این نیس کیک از قصد انجام میده

بنظرت چطوره یکی حرف بزنه باهاش از خانوادم

خب ا ین‌چه ز ندگی

چه می‌دونم 

بنظرت یکی از خانوادم حرف بزنه باهاش چطوره 

عموم رفیقه باهاش اون موقع می‌فهمه دلیل کارش رو