2777
2789
عنوان

استفاده از عکس بلاگر ها😁

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 38 پست
مثلا دوا کسل بیست سالیش هست خیلیم خوشکله

باشه برم ببینم چجوریاس😃

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یادرمانای نود هشتی افتادم😂 سال 98 میخوندماگه تو ژانر هموناست به نظرم ننویس چون خواننده ندارن بنظرم

نه ژانرش فرق می کنه،، ولی در کل ملت هنوز از اون رمانا می خونن😂

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اما دیدم اولش دو تا عکس از شخصیت های اصلی رمان می ذارن تا تصور کردنش واسه مخاطب بهتر باشه.. رسمه ...

اهااااا حالا این همه عکسسسس چه کاریه برداری از اونا !

هوش مصنوعی نصب کن شخصیت رو توصیف کن تو ۱۰ ثانیه عکس تولید کنه

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄

اپلیکیشن Grok را سرچ کن و نصب کن یه قسمت داره برای تصویر تولید کردن

😍ممنون

باشه برم ببینم چجوریاس😃

بگو تا کمکت کنم ببینم میتونیم کسیو پیدا کنیم یا نه

مشخاصتشونو بده🤣

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

اهااااا حالا این همه عکسسسس چه کاریه برداری از اونا !هوش مصنوعی نصب کن شخصیت رو توصیف کن تو ۱۰ ثانیه ...

اخه این دو تا بلاگر دقیقا شبیه اون چیزی آن که می خوام😬

هوش مصنوعی نتونست دقیق اون چیزی که می خوام در بیاره🤕

یادرمانای نود هشتی افتادم😂 سال 98 میخوندماگه تو ژانر هموناست به نظرم ننویس چون خواننده ندارن بنظرم

الان تقریبا ژانر رمانا تغییر کرده روانشناسی شده دیگه اونجوری نیست که با روش خودش رژ لبو پاک کنه🤣🤣یا تو یه حرکت با دنیای دخترانش خدافظی کنه

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

اخه این دو تا بلاگر دقیقا شبیه اون چیزی آن که می خوام😬هوش مصنوعی نتونست دقیق اون چیزی که می خوام در ...

همین عکسارو بده هوش مصنوعی بگو شبیه اینا بده

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄

از مدل های خارجی استفاده کن

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
بگو تا کمکت کنم ببینم میتونیم کسیو پیدا کنیم یا نهمشخاصتشونو بده🤣

خودم دو نفرو پیدا کردم حالا موندم حتما برم اجازه بگیرم واسه استفاده از عکسشون یا نه😬

خودم دو نفرو پیدا کردم حالا موندم حتما برم اجازه بگیرم واسه استفاده از عکسشون یا نه😬

کیه اسم بلاگره؟

خوب چرا به هوش مصنوعی نمیدی برات تصویر بسازه

نتونست اون چیزی که می خوام در بیاره، حتی شبیه شم نشد😕