2777
2789

من قدم بلنده

و لاغررر

شلوار بگ و مانتو کوتاه میپوشم خیلی افتضاح تر میشم

هیکلی دیده میشم

بنظرتون شلوار بگو میتونم کوتاه و تنگ کنم

کم کم دارم با قدم کنار میام                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نپوش

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

بوت کات خوبه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نیم بگ بپوش 

من ۱۷۲ ام خوب میشه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اتفاقا بگ به بلندا میاد

کوچولوها میپوشن خنده داره که

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا