2777
2789
بنظرت من که پسرم قد ۱۶۳ با اون که دختره قد ۱۶۲ طبیعتا کلن مم ازش بلند تر میشم ۲ تامون الان ۱۷ ایم

ول کراش مراش کن دوسال دیگه همو یادتونم نیست . واسه خودتم که شده برو دکتر که اگه صفحات رشدت بسته نشده دارو میده قدت بلند میشه ، بسکتبال هم حتما برو

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

منو بگو دوساعته دارم واسه کی میگم آقا اصن جواب نمیده برو بابا هرچی دلت میخواد بکن به تخمم برو بمیر ک ...

عزیز من چقد زشت و بیکلاس و چیپ صحبت می‌کنی 

این همه فحش چی بود

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم ۱۶۳ عه کراشم ۱۶۲ دخترا براشون قد مهمه الیته کراش رو نمیدونم قد مهمه یا نه

دنبال دختر بازی نرو 

ضرر  میکنی

دکتر امپول نداد بهت؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مگه با تو بودم تو چرا به خودت میگیری

مگه من گفتم با من بودی 

کلا صحبت کردن زیبا کلاس یه خانوم رو می‌بره بالا 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
ول کراش مراش کن دوسال دیگه همو یادتونم نیست . واسه خودتم که شده برو دکتر که اگه صفحات رشدت بسته نشده ...

عاشق لحظه ایم که می خنده عاشق چیز های طنزه اخلاقشم مثل خودمه بعد کنکور که به‌ش میگم

من کنترلم وقتی ازم خارج میشه اینطوری صحبت میکنم

عزیز دلم 💖

این کلمات رو سعی کن استفاده نکنی 

بخاطر اینکه شأن و کلاس خودت بالاتر میره 

هر کی هر اشتباهی می‌کنه ما چرا دهنمون رو به هر دری وری باز کنیم 

اره

چقدر نتیجه گرفتید از سابلیمینال ؟؟

تو پسری پسرا تا ۲۴ سالگی هم رشد می‌کنند 

الان اگه تا آرژنین و زینک و کلسیم بخوری و در روز یه مشت بادام و دو لیوان شیر بخوری 

و روزی یک ساعت حرکات کششی انجام بدی 

قطعاااا ۱۲ سانت هم رشد می‌کنی

الان چندی؟؟

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

💥گروه افزایش قد

(متدهای افزایش قد 2025)لینک bolandha

💫کانال متدهای افزایش قد مدرن💫

محمد حداد مربی ومشاور افزایش قد هستم

من در 20 سالگی دو سانت ودر 36سالگی سه سانت افزایش قد داشتم 💯عکسم هم تو گروهم هست

💥در این گروه کتابهای روز افزایش قد

متدها روشها🤸

وتجربیات نویسندگان وافراد جهان رو گذاشتم میتونید مطالعه کنید👀

اگر بلوغ رو پشت گذاشتید میتونید بازهم بلند بشید

یک کانال متفاوت که راجع به علم افزایش قد مطلب میزارم ومشاوره هم انجام میدم

در عین حال در گروه میتونید با کسانی که دوره رو انجام میدن تبادل نظر داشته باشید👌