2777
2789
عنوان

خانمای متاهل شما رفیق دارید

123 بازدید | 11 پست

سلام من نسبت به سنم زود ازدواج کردم ۲۱ سال

و میبینم همسن هام توی دنیای خودشونن رفیق های خودشون دارن دوستان خودشون دارن دغدغه هاشون 

البته من همسرم مرد عالیه ولی خوب نمیدونم دلم میگیره همه دوستای خودشون دارن من نه...

من نسبت به همسن هام از نظر مالی و دستاورد خیلی جلوترم ولی نمیدونم چرا دلم میگیره همش درگیر کار و پولم 

ولی بقیه جوونی میکنن شما همچبن حسی دارید 

متاهل بودین دوست داشتین

نه بهترین رفیقم شوهرمه . به جز اون با چند تا از خانمای همکارای شوهرم دوست هستیم . البته چند سال بعد از ازدواج باهاشون آشنا شدم و شهر غریب هستیم همگی . نیازی به دوست بیشتر از این نمی بینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دوستانی دارم چه اونایی که تازه آشنا شدیم چه دوستانی که از مجردی دوست بودیم اتفاقا یکی از بهترین دوستام دوستی مون از سال ۷۶ هست تا حالا

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

منم متاهلم دوستی ندارم 

یکی دوتا هستن ولی در حد احوال پرسی ماهی ی بار 

تمام وقتم با شوهرم و پسرم میگذره 

گاهی دلم میگیره ولی خوب احساس میکنم اینجوری بهتره

چون دیدم خیلی ها رفیق داشتن ولی زندگیاشون نابود شده

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

سلام .منم متاهلم ‌فقط دو تا دوست راه دور از یه استان دیگه دارم که کلا ارتباطمون تو فضای مجازیه

غیر از اون اطراف خودم هیچ دوستی ندارم و فقط با خانواده کم و بیش در ارتباطم ‌

آدم برون گرایی هستم تک بعدی نیستم .ولی زیاد ازینکه دوست ندارم  ناراحت نیستم از این قضیه ‌

بچه ها .من الان متوجه شدم بیشتر کسایی که تو نی نی سایت هستن آدمای تنها یا بی دوست یا کم دوستی هستن 😃

منم خودمو معمولا با شوهرم .بچه هام و فضای مجازی سرگرم میکنم 

نه با تفریح با دوست و رفیق

نه اصلا تاره میگه برو دوست پیدا کن ولی خودم درون گرام دانشجو هم بودم درحد سلام جزوه بگیر بودم

درس بخون برو باشگاه و دانشگاه و کلاس های مختلف دوست خوب پیدا کن