2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی فقط از حجم لایک و پست دیوونه میشی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

هر چند بار که شدم بعدش تعلیق شدم یه بار تو عید بود یه پستی گذاشتم خودم رفتم عید دیدنی رفتم برگشتم دیدم تاپیک دعوا شده قفل شده بعدش حذف شد خودمم یکماهه تعلیق دیگه بعد اون هر تاپیکی میزنم به جوابم رسیدم میخواد صفحه اول باشه اصلا قفل میکنم خودم 

تاحالا چندین بار باعث شدم تاپیک های بقیه پربازدید بشه😂

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

نشدم ولی بنظرم خیلی چیز جالبی نیست چون یکسره برات نوتیف میاد بنظرم خیلی چرت و حوصله سر بر و کلافه کنندس

بیشتر وقتا ب خاطر همین تاپیک نمیزارم چون حوصله ندارم🤣🤣

برای ازدواج منو عشقم یه صلوات بفرستید🥲🩷🙏🏻 

دیشب شد  تند تند صفحه ها میرفت جلو    اصلا وقت نمیکردم کامنت جواب بدم   تهشم داشت دعوا میشد تاپیکو قفل کردم    صبح بیدار شدم دیدم ترکیده 😂😂😂

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

یک حس پر از شوق و ذوق و شعف و شادی و هیجان ، تا جایی که تپش قلب میگیری و اشک شوق میریزی ،سجده شکر باید به جا بیاری که پر بازید شدی و مدیر سایت بابت این موضوع برات پیام تبریک میفرسته و درخواست شماره کارت میده و مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان برات واریز میکنه 🤣

آقا هستم