من ی مشاور گرفتم
ی هفته اس باهاش کار میکنیم
خدایی انعطاف داره یعنی ببینه با برنامش کنار نمیام برام عوضش میکنه
الان ی برنامه ب دلخواه خودم برام نوشته
تحلیل کردن گزارش کارمم عادی انجام میده مثلا میگه تستت خوب بوده ساعتتو بیشتر کن یا مثلا میگه پارت رو برسون و فلان
ماهی ۷۰۰ هزار باید بهش بدم
بحثم در کل پول نیست ولی این کارایی ک این مشاور داره برام انجام میده خودمم میتونم برای خودمم انجام بدم
همین برنامه ک برام نوشته خودم بهترشو میتونم برا خودم بنویسم تحلیل کردنشم خودم میدونم کجا کم کاری کردم دیگه خودمو ک میشناسم
یا گاهی انگیزشی برام میفرسته
خب اینم میتونم برم تو کانال انگیزشی عضو شم
حدود ی هفته اینا با یکی از دوستام درس میخوندم یعنی شبا برا هم گزارش کار میفرستادیم بخدا کلی پیشرفت کردم اون دوستم همش میگفت آفرین انگیزه بهم میداد با حرفاش باعث میشد من ساعت مطالعمو افزایش بدم خیلی خوب پیش میرفتم ک یهو با عموم حرف زدم انداختن ب سذم ک مشاور بگیر
الانم این ی هفته ک مشاور دارم ب خدا ی روز درست و حسابی درس نخوندم همش در حال توضیح دادن خودم ب این مشاور بودم ک منو بهتر بشناسه ی برنامه خوب بهم بده حالا بعد ی هفته باهاش یکم راه افتادم ی برنامه میده خودمم بلدم بنویسم
پشیمون شدم
بنظرتون پول این ی هفته رو براش بفرستم و تمومش کنم مثل قبل با دوستم بخونم
یا ن حتما این مشاور باید کنارم باشه!؟
گاهیم سوال ازش میپرسم خدایی خیلی خوب و کامل جوابم رو میده ولی خب همینم از هر مشاور مجازی هم بپرسم رایگانم جواب میدن
چکار کنم؟؟؟
مشاورای دیگه هم همینجورین حتی بنظرم این تز بقیشون خیلی بهتره چون خیلیا رو دیدم حاضر نیستن یکم برنامه رو تغییر بدن اما من دوبار برنامه ای ک برام نوشت رو بهش گفتم تغییر بده سازگار نیستم باهاش اونم انجام داد