2777
2789

خانواده خوب خواهرو برادرو همسر خوب همه کاراشونم رو رواله به وقتش ازدواج و خونه و شغل و بچه و خلاصه همه چی رواله

ولی من و خانوادم کاملا برعکسیم کلی سگ دو میزنیم آخرشم هیچی به هیچی کلا نشده ازیجا شانس بیاریم همه چیزمون باسختی بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمام خانوادمم زیاد بد نیستن ولی 

خودم هم زشتم هم بدتیپم هم خواستگار ندارم هم افسردم خواستگارم ندارم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
آها خوشگلی رو یادم رفت بگم دیدین چقد خوشگلن بعضیا

هعی اتفاقا دیروز به بچم گفتم یه دوست داشتم دوران دبیرستان تا مجرد بود وضعشون خوب حالا هم که شوهر کرده وضعشون توپ منم نه مجردی و نه متاهلی هردو در یک سطح 💔

هعی اتفاقا دیروز به بچم گفتم یه دوست داشتم دوران دبیرستان تا مجرد بود وضعشون خوب حالا هم که شوهر کرد ...

گناه داره غصه میخوره نگو اینجوری 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
منم مثل شمام خانوادمم زیاد بد نیستن ولی خودم هم زشتم هم بدتیپم هم خواستگار ندارم هم افسردم خواستگارم ...

خانوادم بد نبودن ولی بد شدن خیلی هم دلم میسوزه براشون ولی خب تو زندگی خودمم موندم 

بازتو یه فرصت داری میتونی شاغل بشی یا همسرتو درست انتخاب کنی

هعی اتفاقا دیروز به بچم گفتم یه دوست داشتم دوران دبیرستان تا مجرد بود وضعشون خوب حالا هم که شوهر کرد ...

آره برا منم هم مجردی هم متاهلی همش استرس کشیدم استرس بی پولی نداری الانم 25سالمه همه دندونام خراب شده 

خانوادم بد نبودن ولی بد شدن خیلی هم دلم میسوزه براشون ولی خب تو زندگی خودمم موندم بازتو یه فرصت داری ...

اخه ادم خوب که نمیاد یه دختر سطح پایین و بگیره 

منم مثل تو . با وجود تلاش و سختی زیاد ،، در جا میزنم . ولی برای اطرافیانم فرط فرط خوشی میباره.

آره والا میبینی طرف اندازه منم سختی تحمل نمیکنه ولی به بهترینا میرسه 

من همسرم بخواد یکاری کنه نمیخورم نمیپوشم آخرشم یه گندی بالا میاد اونا هم میپوشن میخورن میگردن شوهره هم موفق میشه همه جوره هم هوای زنشو داره

توکه میگی خانوادت خوبن ؟

اخلاقی خوبن نه مالی 

مالی داغونیم