2777
2789
عنوان

خانوادتون پر جمعیته

285 بازدید | 25 پست

خانواده شما پر جمعیته؟ یعنی مثلا چند خاله ها و دایی ها عمومو ها و عمه های زیادی دارین؟

بچتون چی خاله عمه اینا زیادی دارن؟خانوادش پر جمعیته؟

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بعد یه سوال درون گرا هستین یا برون گرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هم خودم خاله اینا زیاد دارم هم بچه هام 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
۹ تا عمو ۲ عمه ۱۰ تا خاله یدونه دایی دارمالبته ۹۰ درصدشون ناتنی ان اصلا فامیل حساب نمیشن

وایی

همدیگرو چقدر میبینین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره شلوغن 

البته سالی یبار شاید بسه ک دور هم جمع بشیم الان کمرنگ تر هم شده

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

مادری بله تازه ناتنی هم جدا داریم کلا ۱۰ تاخاله و ۴ تا همو ولی دریغ از ذره ای محبت😂خومونم ۴ تاییم فقط یه خواهر زاده و یه برادر زاده داریم 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

خودمون ۵ نفریم 

ولی عمو و عمه هام ۹ نفرن طرف مامانمم همینطور ۹نفر هستن

بعد عمو همه های مامانم بدون مادر پدر ۹ تا بچه هستن

یکی رو میشناسم ۱۲ تا بچه هستند همه باهم خیلی خوبن

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

واییهمدیگرو چقدر میبینین

والا هر کی تو یه شهر و یه کشوره. 

۶ تا خاله ناتنی هام رو اصلا نمیبینم فقط یکیشون ماهی یبار میاد خونه مون 

عمو ناتنی هام هر کی ی شهره یکیش نزدیک ماست اونم ماهی یبار

بقیه شونم هر موقع شهرشون بریم مسافرت میریم خونه شون 

دایی رو اصلا نمیبینم

فقط ۴ تا خاله دارم اونارو تند تند میبینم 

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

من اگه بچع دار بشم فقط یدونه عمو داره .دایی خاله عمه نداره🤣شوهرمم یدونه خاله و یه دایی داره کلا 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه