2777
2789

خیلی شنیدم که میگن بخاطر دلایل کوچیک حقوقشون و قطع کردن و اخراجشون کردن حتی جریمه هم واسشون در نظر گرفتن . 

عاشق معلمی ام ولی الان ترسیدم برم ثبت نام کنم .

تاپیک قبلی هم ی چیزهایی و توضیح دادم اونم نگاه کنید لطفا.

چیکار کنم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اخراج نمیکنن بلکه تذکر یا تعهد میگیرنباید خیلیییی حواست جمع باشه

آخه من الان تعهد دادم بعدا اگه ی وقتی مشکلی پیش بیاد دوباره تعهد میگیرن ؟ 

من که همیشه رعایت میکردم وقتی برم داخل دانشگاه که قطعا بیشتر هم رعایت میکنم . ترسیدم چون میگفتن راحت اخراج میکنن اگه یدونه نماز قضا داشته باشی یا حتی اگه ی روز حواست نباشه یکم ریشه موهات معلوم باشه 

نه بابا این وریا نیست شاید کارشون خیلی بد بوده وگرنه برای کار کوچیک کاری نمیکنن

جدیدا خیلی شنیدم که بخاطر حجاب و نماز اخراج کردن و دانشجو ها میگفتن واقعا بی جا بوده و رعایت میکردن .

ترسیدم واقعا 

آخه من الان تعهد دادم بعدا اگه ی وقتی مشکلی پیش بیاد دوباره تعهد میگیرن ؟ من که همیشه رعایت میکردم و ...

قربونت بشم اون از کجا میفهمه نماز قضا داری؟جز اینکه دوستات زیر ابتو نزنن؟...

خب عزیزم تو که میدونی گیر میدن اگر با جوش اوکی نیستی نرو چون فرسوده میشی

اگرم میخوای بری موظفی تمام و کمال اطاعت کنی

من دخترم امسال درسش تموم شد والا این همه که میگن سختگیری میکنن یا گیر میدن نبود.بیشتر مواقع مانتویی میرفت دانشگاه.البته دختر سرسنگینی هست و اصلا اهل حاشیه نبود

تو گروه جهادی دانشگاه هم فعال بود

تو گزینش اخرم بعضیا رو کتاب دادن تا امتحان بدن ولی دختر منو اصلا گزینشم نبردن.البته زنگ زده بودن و از بعضی همکلاسیها آمارشو گرفته بودن

نگران نباش سرت به کار خودت باشه هیچی نمیشه

قربونت بشم اون از کجا میفهمه نماز قضا داری؟جز اینکه دوستات زیر ابتو نزنن؟...خب عزیزم تو که میدونی گی ...

مشکل اینه که ، اگه دوستا و بقیه دانشجو ها دروغ بگن چی ؟ 

من که اگه وارد این محیط بشم حتما کامل همه چیزهایی که گفتن و رعایت میکنم . نگران اینم که بقیه دروغ بگن و کارم و خراب کنن

آخه من الان تعهد دادم بعدا اگه ی وقتی مشکلی پیش بیاد دوباره تعهد میگیرن ؟ من که همیشه رعایت میکردم و ...

همش چرته.دیگه این خبرا هم نیست

البته که مدیریت سلیقهای هم هست ممکنه بعضی شهرا سختگیرتر باشن

جدیدا خیلی شنیدم که بخاطر حجاب و نماز اخراج کردن و دانشجو ها میگفتن واقعا بی جا بوده و رعایت میکردن ...

نه اصلا بی جا نیست همکارمو دوباره براگزینش خواسته بودن من تعجبم کرده بودم چندرورپیش توخیابون دیدمش موهاش ازجلوعقب بیرون بود مانتوکوتاه اصلا باورم نمیشد

من دخترم امسال درسش تموم شد والا این همه که میگن سختگیری میکنن یا گیر میدن نبود.بیشتر مواقع مانتویی ...

من همیشه همینجوری بودم ، ۱۲ سال درس خوندم همیشه نفر اول مدرسه بودم از لحاظ نمره . بعضی ها حتی اسمم و نمیدونستن انقدر بی حاشیه بودم . 

از وقتی قبول شدم همه دارن چیز هایی که تو تاپیک گفتم و میگن. منم یکم نگران شدم چون وقتی قبول شدم کد ۵ بودم یعنی از نظر خودشون حجابم یکم ضعف داشت که گفتن تعهد بده و رعایت کن .

میترسم یکی به دروغ بره بگه این رعایت نمیکنه ، اونام چون قبلا یکم ضعف داشتم بیشتر پرس و جو نکنن و سریع اخراجم کنن . 

از این میترسم که قدم تو مسیری که عاشقشم بذارم و نتونم به هدفم برسم و مجبور شم وسط راه بیخیال بشم .