2777
2789
عنوان

خانومایی که وکیلین

141 بازدید | 15 پست

مادرم قراره بیاد دفتر خونه و بنویسه که طلاهاشو به من میده.میشه توی همون دفترخونه ۲تا مرد پیدا کنم به عنوان شاهد امضا کنن؟اخه به اشناها نمیتونم بگم بیان

هبه نکنه که قابل برگشته بگو صلح کنه شاهد هم از سر کوچه بیارید دفترخونه دار هم گول نزنه بگه معامله نقدی هست باید بر مبنای قیمت طلاها هزینه بدهید بگو میریم یه دفترخونه ای که غیرنقدی بنویسه در این حد میدونم حالا بزار وکلا بیان شاید من خوب نگفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام همین که بری دفتر خونه خودش میشه سند رسمیمادرت حتما امضا بزنه شاهد هم خوبه به هر کی بگی میاد مگه ...

اندازه یک میلیارد

به برادرم یک تومن داده واسه ماشین حالا میگه طلاهامم میدم به تو....میشه بنویسیم بعد از فوت برای من باشه؟چون من الان نمیخوام که

اندازه یک میلیاردبه برادرم یک تومن داده واسه ماشین حالا میگه طلاهامم میدم به تو....میشه بنویسیم بعد ...

آن شالله که مادرتون ۱۲۰ ساله بشن 

درمورد هبه و صلح خود دفتر خونه میدونه بگید صلح 

اره بنویس امضا بکن. به هیچ کس هم نگو 

به بقیه اعضای خانواده هم میده مثلا خواهرت

آن شالله که مادرتون ۱۲۰ ساله بشن درمورد هبه و صلح خود دفتر خونه میدونه بگید صلح اره بنویس امضا بکن. ...

دفترخونه میگه اقرارنامه بنویسه......اقرار با صلح متفاوته؟

از چه بابت به شما منتقل کنه ؟ وصیت یا هدیه بده یا چه عنوانی دقیقا ؟دوم اینکه اسناد دفترخانه رسمی هست ...

نمیدونم دقیقا اسمش چی میشه....مادرم میخوان بگن بعد از فوتشون طلاهاشون برای من باشه...ولی دفترخونه گفت وصیت فقط واسه یک سومش میشه بنویسن و راه دیگه ای رو باید انتخاب کنیم.حالا میگین چیکار کنم دقیقا؟

آن شالله که مادرتون ۱۲۰ ساله بشن درمورد هبه و صلح خود دفتر خونه میدونه بگید صلح اره بنویس امضا بکن. ...

ما مقدار کلی طلا رو میدونیم و ریز ریز مقداراونو نمیدونیم چون امانته توی بانک.....همین که کلی بنویسیم فلان گرم طلا کافیه؟

بعد نگا کن مادرم میخواد بگه برای بعد فوت طلاها برای من باشه.....چنین چیزی شدنیه؟