2777
2789

من با وامو اینجور چیزا تقریبا ۵۰ تومن دارم بعد من خیلی دوست دارم به خونم برسم گیاه بخرم دکوری بگیرم هر چند دکوری ندارم به اونصورت   

ولی خب باردارم و میخوان بیان خونم دوست دارم خونم شیکتر از قبل باشه  زایمانمم نزدیکه میخوام قبل زایمان اینکارارو انجام بدم اینم بگم  سه تام در حال حاضر قسط دارم تا سقف ۵ تومن ماهانه  شاغل هستم اما برابره یه جورایی 

حالا بنظرتون من  که خیلی دوست واشتم خرید کنم برای خونم که میدونم ضروریه برای هر خونه ای

یا بهتره دست نگه دارم  تو‌همسرمم کارش چند وقته خوابیده و به اونصورت خوب درآمد سابقو نداره 

هزینه خریدامم همون ۵۰ تومن میشه حالا موندم این پول ته حسابمو نگه دارم یا نه دلو بزنم به دریا برم خریدمو کنم شما نظرت ن‌چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذا همسرت بخره وسایل خونه رو

من دقیقا ۵۰ تومن پس انداز داشتم ی انگشتر خریدم دستم کردم، چون به سختی هم این پولو جم کرده بودم گفتم بذا هدر نره

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

ببین توی این شرایط فعلی لازمه که حداقل ۱۰۰تومن توی حسابتون باشه که اگه هر مسئله ای پیش اومد مجبور نشی به کسی رو بزنی مگه میشه پول توی حسابت نزاری و بخوای دکوری بگیری الانم که داری زایمان میکنی اونقدر خرج های یک دفعه ای ممکنه پیش بیاد که فکرشم نمیکردی پس دست نگه دار ماهانه و خورد خورد خرید کن مثلا ماهی ۵قسط میدی ماهی ۵هم خرید کن برای دلت 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکوری که اصلاا. انشالله بچه ت دنیا اومد و شروع کرد به تقلا کردن همون دکوری ها و گلدون هارو مجبوری چمعشون کنی.. الکی دور خودت رو شلوغ نکن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

تا الان طلای دست دو سبک میگرفتی سود مبکردی الانم دیر نیست

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️