2777
2789
عنوان

خدایاااااااااا

44 بازدید | 3 پست

از زمانی که ازدواج کردم یه روز خوش تو زندگیم ندیدم

واقعا این ادم چرا بختش اینجوریه؟؟؟ 

شوهرم همش بد بیاری میاره

یه روز خوش نمیبینه

واقعا موندم چرا اینطوری میشه 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

من انجام میدم سرکتاب.و توی تاپیک اخرم برا هرکی گرفتم راضی بوده.خواستی درخواست بده‌توی تاپیکتم نگفتم همه نریزن سرم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

من انجام میدم سرکتاب.و توی تاپیک اخرم برا هرکی گرفتم راضی بوده.خواستی درخواست بده‌توی تاپیکتم نگفتم ...

یه نشونه بگین حداقل ازم بشه اعتماد کرد بهتون

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نشونه بگین حداقل ازم بشه اعتماد کرد بهتون

بیا درخواست بده..یا تاپیک اخرم بخون میفهمی

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢