2777
2789

برام دعا کنید مادرم خیلی اذیتم میکنه دعا کنید خونه ام بره یه شهری که خیلی ازش دور باشه در ضمن من بچه نیستم که این دعا رو میکنم خودم دو تا بچه دارم و نزدیک به چهل سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفت و امد و تماست رو کم کن عزیزم

به خدا کم کردم ولی تاثیر نداره مثلاً دیروز داداشم اصرار کرد بیاخونه مامان دور هم باشیم داداشم خیلی مهربونه دیدم بچه هام دوست دارن برن پیش دایی هاشون منم رفتم به خدا قسم با اشک چشم برگشتم  

به خدا کم کردم ولی تاثیر نداره مثلاً دیروز داداشم اصرار کرد بیاخونه مامان دور هم باشیم داداشم خیلی م ...

الهی بگردم عزیزم

سعی کن جز وقتای اینجوری که دیگه خیلی خاص و نادر هست نری چاره چیه نه میتونی قطع رابطه کنی نه درسته که خودت رو اواره یه شهر دیگه کنی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
الهی بگردم عزیزمسعی کن جز وقتای اینجوری که دیگه خیلی خاص و نادر هست نری چاره چیه نه میتونی قطع رابطه ...

من تو شهر دیگه آواره نمیشم به خدا قسم اگه از این شهر خودم دور باشم حداقل این میشه که روح و روان سالمتری پیدا میکنم

من تو شهر دیگه آواره نمیشم به خدا قسم اگه از این شهر خودم دور باشم حداقل این میشه که روح و روان سالم ...

چی بگم خواهر اخه شهر عریب سختی های خودش رو داره 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بیچاره حق داره اینقدر از خونش دزدی کردی نیش و کنایه میزنه بهت

چقد تو رو مخی 

اعصاب همه رو بهم زدی 

چقد پیله ای هیچکس به جز تو خودشو جر نداده 

از چرخ روزگار بترس  خیلی داری دل اسی رو میشکونی  اونم چی؟؟  یه چیزی که ن ته پیازی ن سر پیازی 

بکش کنار بسه دیگه حالمون رو بهم زدی با پستات