حواست باید ب کارو درس بچه ها باشه مخصوصا بچه تاخیر یادگیری داشته باشی.کارخونه رو دوشته.آشپزی برحسب علاقه بقیه.شاغل باشی .ب شوهرت توجه کنی حتی لحظه ای که به خونش تشنهای باید بهش لبخند بزنی.ولی علایق تو مهم نیست چی میخوای مهم نیست با همه چی همسرت باید بسازی .آخر بدرفتاری خانوادش تحمل کنی کلی حرف و حدیث هم برات میسازن کسی پشتت نیست .هر مشکل پیش بیاد تو مقصری .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه کشورها همینه عزیزم شاید بدترفقط اونا راحت میتونن جداشن خوبه
نه واقعا کشورهای غربی حالا نمیخوام بگم اونا هم به نحو دیگه ای از انسان اعم از زن و مردش سواستفاده میشه ولی در این حد نداشتن حقوق قانونی و امنیت جانی و تعرض جسمی و کلامی واقعا تو یه لیگ دیگه ای هستیم
خب عزیزم اگه اینایی ک گفتی رو انجام ندی, پس میخواستی چیکار کنی خب؟ من معتقدم زن متاهل حتی بچه دار , ...
یه دوست دارم قبل ازدواج میگفت کی میشه برم شوهر از دست خونوادم راحت بشم، غریزه ج ن س ی م را ارضا کتم، الان3تا بچه داره میگه خونه بابام میخ داشت اومدیم خونه شوهر24ساعته دارم به4نفر دیگه سرویس میدم بعدش روده بر میشه از خنده
مطمئن باش اگه ازدواج نمیکرد و خونه ی پدر هم زندگی میکرد وضعش از الانش خیلی بدتر بود ک ازدواج کردهمن ...
ببین شوهر با بقیه فرق میکنه، یه غریبه هست که میاد تو زندگی دختر، زگبعد خدا محرمترین فرد میشه برا دختر، اندام خصوصیشون را با هم به اشتراک میزارن، حرفی را که به پدرومادر و بقیه نمیزدن به هم میزنن، بار نشکلات خونه را2نفری بدوش میکشن، شوهر اگه اهل باشه موجود مقدسیه، من یه شب شوهرم بغلم نخوابه، انگار غم دنیا تو وجودمه، خدا شوهراتون را براتون حفظ کته