2777
2789
عنوان

چقدر زن بودن سخته

317 بازدید | 30 پست

حواست باید ب کارو درس بچه ها باشه مخصوصا بچه تاخیر یادگیری داشته باشی.کارخونه رو دوشته.آشپزی برحسب علاقه بقیه.شاغل باشی  .ب شوهرت توجه کنی حتی لحظه ای که به خونش تشنه‌ای باید بهش لبخند بزنی.ولی علایق تو مهم نیست چی میخوای مهم نیست با همه چی همسرت باید بسازی .آخر بدرفتاری خانوادش تحمل کنی کلی حرف و حدیث هم برات میسازن کسی پشتت نیست .هر مشکل پیش بیاد تو مقصری .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم خانوم خانه داری که این همه مشغله داره بنظرم بیرون شاغل نشه فرسایشه روح و ذهنه همین که امورات منزل رو سروسامون بده خودش کلیه

منم جزو همین دسته هستم اما شاغل نیستم چون جونی برام نمیمونه 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

خب عزیزم اگه اینایی ک گفتی رو انجام ندی,  پس میخواستی چیکار کنی خب؟ 

من معتقدم زن متاهل حتی بچه دار , خیلی راحت تره از ی دختر مستقل مجرد ک هیچ مردی تو زندگیش نیست

چون اون دختر ب غیر از کارای زنونه داره کارای مردونه هم میکنه , شما کارایی ک تعریف کردی فقط کارای زنونه بود ک باید تو زندگی انجام بشه در کل ب عنوان وظیفه