2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعد ۲۵نه گف تا ۲۵واقعا جا دارم منم؟من ۲۳سالمه

برو گروه تالر داینامیک رو‌سرچ کن تو نت من خودم وقت نکردم تمرین کنم ولی تمریناش یه سری حرکات کششیه و ضرر نداره انجامش ،تو نت خودت راجع بهش بخون و خودت تصمصیم بگیر که یمخوای باهاش جلوبری یا نه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیزم تا بیست و پنجم هشت سانت رشد نمیکنی مثلا از هجده تا ۲۵ شاید یکی دو سانت رشد کنی!

اره درسته یه دفعه ای نمیشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
به اینم راضیم 😂😂هرساله میتونم یه سانت اضافه کنم؟تو پنج سال پنج سانت راضیم

چندی مگه عشقمم،دختر قدکوتاه باشه موردی نیست

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

عزیزم ینی میتونم ۳.۴سانت بلند کنم خودمو

اونا که تضمین دادخ بودن ولی من خودم انجام نداذم و نمیدونم نایجه میذه یا نه فقط میدونم میتوتی به دید نرمش نگاش کنی اگه نتیجه داد که چه بهتر اگه نداد هم ورزش کردی و ضرری نکردی

۱۶۰

منم ۱۶۳هست قدم خوبه که ،ما بین دخترا قد متوسطی داریم اگه پارتنرمون هم خیلی قد بلند باشه اونجور ضایع نیستیم ۱۵۰تا ۱۶۰خیلی کوتاهه از ۱۶۸تا ۱۷۵بین دخترا خیلی قد بلنده

ماهم که بینشیم

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

میتونی اینک تاپیکشو بزازی؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7999470/%D8%B1%D8%A7%D9%87%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%82%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D9%86%DB%8C%D9%86-%DB%B1%DB%B8-%D8%AA%D8%A7-%DB%B2%DB%B5-%D8%B3%D8%A7%D9%84%DA%AF%DB%8C