2777
2789

خیلی میبینم اکیپ های دخترپسری که تو کافه ها یا تو خیابونن تو همه رنج سنی ، مدام شوخی و خنده ، این دوست پسرشو بیاره اون دوست دخترشو بیاره ،مهمونی بگیرن مسافرت برن همش ادمای جدید همش حاشیه

من خودم اکیپ دارم ولی بچه های اکیپ همه ادمای موفقی ان ، یکی تو شریف درس میخونه ، یکی دکترا داره ، یکی دندون پزشکه ، اصلا اهل چرت و پرت گفتن نیستن ، خیلی خیلی متشخص و محترمن ، تو این چندسال ندیدم یه حرف زشت از دهنشون بپره ، خیلس همه با هم محترمانه صحبت میکنن وقتی ام پیش همیم داریم درباره مسائل دیگه صحبت میکنیم

اونوقت میبینم دخترپسرای کم سن هم نه مثلا ۳۰ ساله نشستن دارن پوکر میزنن فحشه ک میدن به هم ، واقعا واسم سواله لذت میبرن؟؟؟

از اینکه انقد باهم راحت باشن لذت میبرن؟ راحت فحش بدن!

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

منم متنفرم متنفرررررررر

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم همه بدشون میاد،  دور خونه ی ما پره از این جمعا و من نگران بچه م میشم که قراره تو همچین جامعه ای بزرگ بشه،  اصلا یه چیزایی میشنوی  و یه تیپایی میبینی فراتر از تصور،  مثلا یه سه تا دختر و یه یه پسره بودن تیپ که اصلا معلوم نبود چی پوشیدن از کنارشون رد شدم یه بوی بدی میدادن که حالم بد شد اوق زدم انگار گل و بنگ بود