2777
2789
عنوان

بچه داری چه سخته😩

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 25 پست

عه دقیقا پسر منم ۳۰ روزه🥰🥹

پیرزن چیه؟!

شب بیداری همینه چشم آدم گود میفته 

پسر منم ریفلاکس داره کولیک داره بگردمش انقد اذیته 🥺

نمیتونه درست بخوابه

منم کمکی ندارم یه پسر ۵ ساله دارم که تا بچه میخوابه، میگه نوبت بازی کردن با منه نوبت قصه خوندنه و و و...

پسر اولمم همین بود خیییییلی اذیت بود...

حالا بچه م دو هفته س پاش سوخته هزار جور کرم خریدم زدم روزی ۱۵ بار پوشکشو عوض میکنم...ولی هنوز خوب نشده😭

نه متاسفانه کمکی ندارم

خب پس وقتی بچه خوابید توهم بخواب استراحت کن انقد ب خودت فشار نیار بدرک که همه چی مرتب تمیز نرمال نیس

نهایت ی غذا بپز ک هم خودت هم همسرت بتونین بخورین

بقیه چیزا ول کن 

از همسرت بخواه وقتی اومد یکمی کمک کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این وضعیت اسفناکه کم خوابیو اینا بسته به بچه دارهیکی تا ۶ ماهگی اینحوریه یکی تا ۴ سالکی یا بیشتردختر ...

هیچ کمکی ندارم شوهرمم که اصلا خونه نیست شب میاد 

مامانی عاشقته پسرم(:♥️ ‌‌

اره بقیه هم همینو میگم نمیدونم چشه تا میخوابه زور میزنه به خودش میپیچه بیدار میشه

عزیزم بچت دلدرد داره ،وقتی شیرشو خورد و باد گلوشو گرفتی حدود ده دقیقه تو شیب سی درجه به پهلوی چپ بخوابونش بعد دیگه بذار راحت بخوابه ،چک کن گرمش هم نباشه بچه 

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
هیچ کمکی ندارم شوهرمم که اصلا خونه نیست شب میاد

همون شب میاد یه گوشه کارو بگیره

یه جمه و جور بکنه خونه رو

یا صبح زود قبل از سره کار رفتنش

بچه داری بدون کمک خیلییییییی سخته

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
عزیزم بچت دلدرد داره ،وقتی شیرشو خورد و باد گلوشو گرفتی حدود ده دقیقه تو شیب سی درجه به پهلوی چپ بخو ...

بعد ببین شیری که میخوره چیه حساسیت ن اشته باشه و ...کلا موردای زیادیه که باید بررسی کنی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
هییییچ کاری نکن فقط غذا بپزم و بخواب۵-۶ ماه دیگه بهتر میشهمن تجربه ی دوممه😉

میترسم یه وقت مهمون سر زده نیاد آبروم بره بعدشم کلا فامیلا و دور بریا ما شعور ندارن درک کنن

مامانی عاشقته پسرم(:♥️ ‌‌