2777
2789
عنوان

چرا جواب نمیدید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 21 پست
کار دولتی برو روانشناسی مترجمی میتونی بری کلاس زبان

روانشناسی از لیسانس میگیرن استخدامی آموزش و پرورش ؟؟میخوام کار دولتی باشه زبان انگلیسی چه کار دولتی میشه پیدا کرد؟

ممنون دفترچه آزمون از کجا دانلود کنم میزنم نمیاره...؟کاذ دولتی برای رشته ی مترجمی نداریم؟

گوگل بنویس دفترچه استخدامی میاره 

خییییلی کمه برای مترجمی یعنی آخرین بار یادمه قم کلا نداشت تهران سفارت خونه می‌گرفت تعداد خیلی کم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسی از لیسانس میگیرن استخدامی آموزش و پرورش ؟؟میخوام کار دولتی باشه زبان انگلیسی چه کار دولتی ...

اره میگیرن

مترجمی هیچی فقط استخدامی که اونم ظرفیتش خیلی کمه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اگه صرفا واسه کار می‌خوای

از روانشناسی بهتر می‌تونی کسب درآمد داشته باشی تا مترجمی

پیام نور هزینه‌اش به مراتب کمتره. آزاد هزینه‌اش بیشتره.

در مورد مترجمی، کار بسیار وقت‌گیریه. خوندنشم سخت‌تر

و کار پیدا کردنشم سخت‌. باید بسیار مسلط باشی تا بتونی توی شرکت‌های بین‌المللی کار پیدا کنی که این هم پروسه زمانبریه.

با بچه بهتره روانشناسی بخونی پیام نور.

چون زیاد وقت نمیگیره. واسه آینده خودت و بچه‌هاتم خوبه. خدای ناکرده کار هم پیدا نکردی، زیاد پولت هدر نرفته (منظورم دانشگاه آزاده)

اگه صرفا واسه کار می‌خوایاز روانشناسی بهتر می‌تونی کسب درآمد داشته باشی تا مترجمیپیام نور هزینه‌اش ب ...

پیام نور درست میگن یاد نمیدن موندم چیکار کنم شما اطلاعاتی در مورد پیام نور دارید؟در مورد نحوه تدریس؟؟ راستی اگه برم پیام‌نور چون جزوه نمیدن یکسره باید پول کتاب بدم کتاباشم قیمت گرفتم خیلی میشه از شهریه آزادم بیشتر میشه هر ترم بخوام کتاب بگیرم اصلا هم از پی دی آف و موبایل چیزی نمیتونم بخونم 

من رشته اولمو دولتی یک دانشگاه توپ خواندم

اما دومین رشته امو پیام نور

علاقه خیلی خیلی شرطه

اگه خودت علاقمند باشی می‌ری دنبال کتاب‌ها و منابع معتبر و پیگیری می‌کنی

اگر هم علاقه نداشته باشی و یا شرایط زندگیت طوری باشه که نتونی خوب درس بخونی، حداقل بدون فشار و استرس می‌ری سر جلسه و می‌تونی مدرکتو داشته باشی.

آدم می‌شناسم رشته برق ارشد دانشگاه شریف ولی بسیار بسیار بی‌سواد. 

آدم می‌شناسم دانشگاه پیام نور رشته حسابداری الان حسابرس یک کارخونه بسیار عظیمه و خیلی هم باسواده.

دانشگاه درس خوندن شصت درصدش به خود طرف برمی‌گرده و چهل درصدش به استاد مربوط میشه.

موفق باشی

من رشته اولمو دولتی یک دانشگاه توپ خواندماما دومین رشته امو پیام نورعلاقه خیلی خیلی شرطهاگه خودت علا ...

مرسی ..بخاطر هزینش مرددم میگم اگر بخوام هزینه کتاب اینهمه بدم خوب میرم آزاد شما پیام‌نور بودی هر ترم باید کتاب میخردید؟؟پرسیدم کتابهای روانشناسی رو تازه دست دوم هر کدوم ۶۰۰؛۷۰۰بود خیلیه پول کتاباش