تا میاد یه حرف بزنه گند میزنه به تمام روحیات و افکار مثبتم آخه به کتفم که دختر فلانی تراز فلانو آورده یا بچه فلانی چقد درس میخونه و پدر و مادرش چقد ازش راضین یا دختر فلانی از پایه دهم تمام نمراتش ۲۰بوده
این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱 به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂
درکت میکنم. مامانا همشون همینن ب عنوان دلسوزی حسادت میورزن ب بچه آبجی یا داداش یا جاری یا خواهر شوهرشون. میتونن با پیدا کردن استعداد بچشون با مهربانی رفاقت بدون سرکوفت زدن ب بچه شون کمک کنن
مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷
مامان من دقیقا مجردیم همین بود فلانیو ببین جقد دخترش زرنگه زبون داره مث توعه ک. شرمی کم رو هستی هیجی بلدنیستی بلدمعاشرت نیستی بفکر شوهر نیستی همش گوشی گوشی تو دوجننسه نیستی هیج علاقه ای ب شوهرگردن نداری..البته حق داست من ۳ سال با ی نفر بودم عاشقونه دوسش دارم برا هنین گوشی دسنم بودخلاصه ک الان ازدواج کردم سرزنشاش توچیزای دیگس اره رفتارت باشوهرت چرا اینجوری ب مادرشوهرت چرا بیشتر سرنمیزنی چرا تحمل نداری چرا بچت اینجوریه چرا بچت نمیدونه و.....خیلی جیزا دیگ
سلام شما حق داری روش مادرت درست نیست اما هیچ مادری بد برای بچه اش نمیخواد.متنی که برای موضوعه تاپیکت نوشتی رو نمیپسندم چون زبانم لال اگر روزی اتفاقی برای ایشون بیفته این شما هستید که از حرفه امروزه پشیمون میشی سعی کن به مادرت محبت کنی و باهاش حرف بزنی و بعد کم کم بهش بفهمونی که با دختره فامیل فرق داری
امضا رو دیدی صلوات بفرست❤️❤️🩹ساکن ایرانم و افتخار میکنم که ایرانی هستم
اینکارو میکنه که تو خودتو بکشونی بالاولی متاسفانه نمیدونه به جای اینکه بچش موفق تر بشه سرخورده تر می ...
شاید این حرفا ساده بیاد ولی تاثیری که رو روح و روانم میزاره خیبی بده
این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴