2777
2789

خیلی گوشه گیر هستم از بچه های دانشگاهمونم خوشم نمیاد بخاطر رفتارها و حرکاتشون 

چون متاسفانه با یه مشت ادم سمی بشدت رقابتی همکلاس شدم. 

ولی خب نمیشه که تا آخر کارشناسی تنها بمونم به مشکل میخورم

چجوری اعتماد بنفسمو بالا ببرم چجگری قوی تر باشم ساکت نباشم که حقمو بخورن. 

همش میترسم یوقت اعتراض کنم یا جواب یکیو بدم و پدرمو دربیاره و پشیمون شم که چرا ساکت نموندم

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا جمله آخرت یعنی چیمگه الکیه

اره مثلا تو اموزش دانشگاه نمره هامو ثبت نمیکنن هرچی پیگیر میشم فایده نداره میترسم یه چیزی بهشون بگم اذیتم کنن و دیگه کلاا کارمو انجام ندن

یااهی همکلاسی هام تا من سرکلاس یه چیزیو جواب میدم پیف پیف میکنن هی نفسشونو میدن بیرون(با اینکه من خیلی کم حرف میزنم و اونا خیلی بیشتر جواب میدن، همینم نمیتونن تحمل کنن) 

میترسم چیزی بگم همه برگردن بهم کینه بردارن برن پشت سرم حرف بزنن و تو کانالای دانشجویی برام چیزی بنویسن 

عزززیییزم... من همیشه با دخترای ساکتی مثل شما دوست میشدم و اونارو اجتماعی تر میکردم 

ببین شما زرنگ باش و تاپ کلاس شو ، اعتماد بنفس میاد سراغت، و بعد کم کم با یکی صمیمی شو مثلا ی چیزی از یکی بخوا، یا مثلا پیش میاد وقتی تاپ کلاس بشی یکی جزوه‌ات رو امانت بگیره ، توام یجورایی اینجوری ارتباط برقرار کن و ادامه بده تا بعد که دوست بشید 

ولی میتونی شجاع باشی و با یکی دوست بشی در حد سلام علیک و بعد صمیمی شید

عزززیییزم... من همیشه با دخترای ساکتی مثل شما دوست میشدم و اونارو اجتماعی تر میکردم ببین شما زرنگ با ...

من با هرکی حرف میزنم بعد چندبار هی کم محلی میکنه تا جایی که خودم متوجه میشم و ولش میکنم

عزززیییزم... من همیشه با دخترای ساکتی مثل شما دوست میشدم و اونارو اجتماعی تر میکردم ببین شما زرنگ با ...

بابا خیلی حسودن اگر تاپ کلاس شم مطمئنم مدام اذیتم میکنن شک ندارم. الانم درسم خوبه ولی بروز نمیدم. من رتبم زیر 300 بود یکی از دانشگاهای تهران بودم ولی به دلیل یه سری مشکلاتی اومدم دانشگاه شهر خودم که خیلی پایین تره. و بخاطر همین قضیه خیلی ناراحت و افسرده شدم

کلی تجربه تلخ از دبیرستان دارم. اون موقع تاپ کلاس بودم و همش سوالا رو جواب میدادم. خیلی اذیتم میکردن. 

من با هرکی حرف میزنم بعد چندبار هی کم محلی میکنه تا جایی که خودم متوجه میشم و ولش میکنم

پس شاید درست بشو نباشه.. بنظرم به درس بچسب و به بقیه کاریت نباشه.. دوست مجازی خواستی من هستم عزیزم همینجا میحرفیم

پس شاید درست بشو نباشه.. بنظرم به درس بچسب و به بقیه کاریت نباشه.. دوست مجازی خواستی من هستم عزیزم ه ...

ممنونم گلم چقدر مهربونی 🌹

بابا خیلی حسودن اگر تاپ کلاس شم مطمئنم مدام اذیتم میکنن شک ندارم. الانم درسم خوبه ولی بروز نمیدم. من ...

قربونت بشم.. ادما اینطورین، تا یکی عین خودشون نباشه قبولش ندارن، اونم اگه ی فرد بهتر از خودشون باشه..اونو دیگه کلا نمیخوان ببینن، کاش خودم حضوری اونجا بودم تا بزنم تو دهنشون .. 

چون فکرمیکنن ادم تنها و ساکت‌ حق حرف زدن نداره اذیتش میکنن ، تو سعی کن بری مشاوره ، یا به ویژگی‌های خوبت فکرکن و تصمیم بگیر شجاع باشی، نزدیکشون نشو ولی حرفی زدن با ی حرف جوابشونو بده. 

قربونت بشم.. ادما اینطورین، تا یکی عین خودشون نباشه قبولش ندارن، اونم اگه ی فرد بهتر از خودشون باشه. ...

اگه چیزی بگم 15،16 نفر یهو برمیگردن بهم، و بهونه پیدا میکنن برای بیشتر ادا آوردن و اذیت کردن... یعنی بهم ثابت شده همین سکوت عاقلانه ترین کاره.  اما خسته ام خیلی فشار رومه و از آینده میترسم که قراره چه مشکلایی برتم پیش بیاد

به این نتیجه رسیدم که هرچی بیشتر فاصله بگیرم کمتر شرشون بهم میرسه. 

البته با دو سه نفر گاهی حرف میزنم ولی اوناهم میدونم باهام صادق نیستن و کاملا تو رودربایستی اند. اگه یکم بخوام بهشون نزدیک شم سریع بی محلی میکنن. یعنی دوری و دوستی 

ببین خب اگه با بچه های ورودی خودت اوکی نیستی سعی کن با بچه های رشته های دیگه یا ترم بالایی ها ارتباط بگیری ، برای ارتباط هم لازم نیست کار خاصی انجام بدی ، یه چندبار ازشون درباره استاد فلانی بپرس بعد بگو از کجا سوال میدن و ...

اگه چیزی بگم 15،16 نفر یهو برمیگردن بهم، و بهونه پیدا میکنن برای بیشتر ادا آوردن و اذیت کردن... یعنی ...

درسته .. ولشون کن، ارزش وقتتو ندارن، مگه دوست میخواد برات چیکار کنه؟ با همکارات در اینده دوست شو