2777
2789

خوشبحالتون واقعا من سال اول کنکورمه روم نمیشه درحالی که میدونم پشت بمونم دندونپزشکی سال دیگه میارم صد درصد ولی میترسم میخوام برم پرستاری یا مامایی 

چطور یعضی ها اینقدر جسورن مثلا دختره فیزیوتراپی چنین رشته ی خوبی میخونه سه سال هم براش پشت کنکور مونده باز میخواد مرخصی بگیره برای پزشکی بخونه 

من چرا با اینکه اصلا تازه از دوازدهم فارغ اتحصیل شدم حس میکنم بازنده ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو نمیخواد 

اگر میدونی که میخونی بمون 

پشت کنکور موندن از کنکور اولی خیلی سخت تر هست 

اگر واقعا ادم درس و کنکور هستی و ادم قطع کردن همهههههه تفریحات و اصولی با تایم بالا خوندن بمون 

اگر نیستی این ریسک رو اصلا نکن با وضع کنکور ایران 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من میخوام امسال پشت کنکور بمونم

تا حالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم 😁😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

چه ربطی به رو داره نمیفهمم

نمیدونم حس میکنم بقیه مسخرم میکنن خانوادم مخصوصا من پشت کنکور نموندم منو پشت کنکوری صدا میزدن مسخرم میکردن همشون سال اول قبول شدن بهترین دانشگاه البته رشته ریاضی بودن

ینفر سه سال پشت کنکور هست ما همش براش دعا میکنیم مسخره و این چیزا نیست

خب همین دوست ندارم بقیه با ترحم نگاه کنن خانوادم مسخرم میکنن اصلا درک نمیکنن من یک هفته به کنکورمون زن بابام کل فامیلش دعوت کرده بود اصلا براشون مهم نیست فقط تحقیرت میکنن میگن تقصیر خودته اصلا مسئولیت پذیر نیستن من پانسیون میرفتم ساعتها منتظر میموندم با خستگی که فقط اسنپی تاکسی پیدا شه برگردم خونه شب ساعت ۱۱ بابام چون همش بگرد و بیرون با زن بابام بود

اصلا خانوادم یکجورین