2777
2789

کسی نیاد بگه ما دختر زشت نداریم خوشگلی و...اینو بپذیرید بریم سر بحث اصلی 

افسرده شدم بابت این موضوع ولی شاید بتونم دوباره به زندگی برگردم و یه جوری کنار بیام ولی من اصلا بلد نیستم با این شرایط زندگی کنم شما کمکم کنید 

قیافه از اکسیژن مهم تره اینو وقتی جای من باشی میفهمی

ازدواج و عشق و عاشقی که کنسله بگید چجوری وقتم رو پر کنم مفید باشم قراره امسال برم دانشگاه چی کار کنم از تنهایی توی کلاس ناراحت نشم قبلا تجربه این موضوع رو زیاد داشتم که تنها باشم تو جمع 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی قبول نداری زشت و قشنگ مطلق نیست چی بگم بهت

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

میرفتم هرکاری دلم میخواست بدون ترس میکردم

طبیعت گردی

کوهنوردی

حتی جهانگردی

(البته درهر حال من اگر زمان برمی‌گشت به عقب اینکارو میکردم ربطی به چهره نداره)

شما اگر چهره ت خیلی برات مهمه شاید با یکی نهایتا دو تا تغییر زیبایی کلی تغییر کنی

تا حالا در موردش فکر کردی ؟

اگه به خودت برسی چی؟اگه پول داری اون چیزایی که فکر میکنی نقص هستن تو چهره ات روبرطرف کن

تیپ خوب و شیک بزن، نصف خوشگلی آدم به تیپشه

اگه چاقی رژیم و ورزش 

ولی درنهایت اسی بختت قشنگ باشه، من هم خوشگل بودم هم تحصیلات و شغل داشتم هم رتبه کنکورم خوب بود هم خانواده موجه ی که دستشون به دهنشون میرسید داشتم ولی خوشبخت نشدم، ولی اونایی که شاید نهایتا یک مورد از اینها رو داشتن چندبرابر من خوشبخت شدند

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

تقریبا دختر زشتی بودم تو یه خانواده از نظر مالی متوسط رو به پایین. مه نهایت در حد کرایه اینا بهم میرسیدن. اون تایمی که بقیه پی  پسر بازی اینا بودن، درسم رو به شدت خوندم. رشته خوب، دانشگاه خوب، حین تحصیل کارهای ترجمه و تدریس خصوصی میکردم. پول دستم اومد دماغم رو عمل کردم. بعد ادامه تحصیل، ماشین خریدم. با دوستان مسافرت های مجردی میرفتم.  خیلی خوش میگذشت. بعدش هم شغل خوب و همسر خوب. خدا رو شکر. 

میرفتم هرکاری دلم میخواست بدون ترس میکردمطبیعت گردیکوهنوردیحتی جهانگردی(البته درهر حال من اگر زمان ب ...

طبیعت گردی و...بیشتر همراه گروهه خب کسی منو تحویل نمیگیره بعد تو این اکیپ ها پسر دخترا دوست میشن باز من‌تنها میمونم 

سلام عزیزم زشت باش اما شیک باش تمییز و خوشبو لباسای قشنگ 

منم خیلی معمولی بودم حتی بدون آرایش احساس زشتی میکنم گاهی میگم ای کاش بینیم بزرگ بود عمل میکردم خوشگل میشدم اما نیازی به عمل نداشت من خیلی سبزه هستم و پوستم خرابه خیلی بهش رسیدگی میکنم و کلی قرص برای جوشام خوردم کمی بهتر شده اما زیبا نشدم فقط با نمکم همه میگن جذابی خدارو شکر دیگه الان قیافم برام اهمیت نداره و بیشتر ورزش میکنم 

درباره ازدواج هم همسرم کلا دنبال زیبایی نیست میگه ذات خوب مهمه

انشالله شماهم به تحصیلات برسی و با موفقیتت همه رو جذب خودت کنی

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

طبیعت گردی و...بیشتر همراه گروهه خب کسی منو تحویل نمیگیره بعد تو این اکیپ ها پسر دخترا دوست میشن باز ...

شما اعتماد به نفس هم نداری

تو اینجور جمع ها بچه های باحال و پایه رو همه دوست دارن

پایه باش