بسمالله الرحمن الرحیم
سلام به دوستان خوبم
من از سال ۹۴ با نی نی سایت( البته با سرچ توی گوگل) آشنا شدم ، بچه اولم رو باردار بودم و اون موقع خیلی دنبال این بودم که ورزشهای بارداری برم و هر دستوری لازمه انجام بدم تا طبیعی زایمان کنم البته اینم بگم که نشد و اورژانسی سز شدم که خدارو شکر راضیم
خلاصه که من از ۹۴ همیشه میومدم نی نی سایت و تاپیکها رو میخوندم اما عضو نمیشدم
بیشتر تاپیک های کدبانوها و خانمهای با سیاست رو میخوندم چون توی هردوشون کمی ضعف دارم و نیاز به آموزش داشتم
اینم بگم دیگه از وقتی پسرم دوساله شد بدجوری تاریکی توی زندگیم افتاد و واقعا احساس بدی داشتم هی بدتر میشد و منم همینجوری ادامه میدادم چند سال گذشت و من دیگه کلا از نماز و دین دور شده بودم البته یکی از دلایلش هم طهارت و پاکی نداشتن بود به دلیل ناخن مژه و اکستنشن مو اوایل وضو و غسل جبیره میکردم اما همونم دیگه کلا کنار گذاشتم و دیگه میلی به نماز و روزه نداشتم و زندگیم بدتر میشد . این چرخیدن ها توی نی نی سایت ادامه داشت تا سال ۱۴۰۲ خیلی اتفاقی تاپیک نازنیناینا با عنوان حاجت روایی قطعی رو دیدم . راستی بگم بهتون که به وجود چند مدل طلسم و جادو هم در زندگیم پی برده بودم و خیلی احساس بی پناهی میکردم . رفتم تاپیک ۱۲۴هزار صلوات . چقدر این دختر خوب بود بدون سختگیری و تعصب باهامون ارتباط برقرار کرد و آزمون خواست غسل و وضو و پاکی داشته باشیم منم دیگه کم کم از خیر اکستنشن مو و ناخن و مژه گذشتم و آخرین دونه مژه مو کندم غسل کردم دو رکعت نماز برای حضرت زهرا خوندم و به نیابت از شهید سید مجتبی مجرد قمی ختم ۱۲۴ هزار صلوات رو شروع کردم که حاجت اولش برای همه شرکت کنندگان سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بود. روزی ۱۰۰۰ صلوات میفرستادم همون موقع ها بود که کاربریم رو درست کردم و فقط توی تاپیک نازنیناینا نظر میدادم خلاصه نازنین جان با کمک برادرشون توی ایتا کانال و گروه برای حضرت مهدی (عج) راه انداختن و چند وقته اونجا فعالم حالا میخوام بچه های نی نی سایت رو دعوت کنم ایتا اما لینک قبول نمیکنه نمیدونم چکار کنم