2777
2789
عنوان

ماجرای نی نی سایتی شدنم

264 بازدید | 25 پست

بسم‌الله الرحمن الرحیم 

سلام به دوستان خوبم

من از سال ۹۴ با نی نی سایت( البته با سرچ توی گوگل) آشنا شدم ، بچه اولم رو باردار بودم و اون موقع خیلی دنبال این بودم که ورزش‌های بارداری برم و هر دستوری لازمه انجام بدم تا طبیعی زایمان کنم البته اینم بگم که نشد و اورژانسی سز شدم که خدارو شکر راضیم

خلاصه که من از ۹۴ همیشه میومدم نی نی سایت و تاپیکها رو میخوندم اما عضو نمی‌شدم 

بیشتر تاپیک های کدبانوها و خانمهای با سیاست رو میخوندم چون توی هردوشون کمی ضعف دارم و نیاز به آموزش داشتم

اینم بگم دیگه از وقتی پسرم دوساله شد بدجوری تاریکی توی زندگیم افتاد و واقعا احساس بدی داشتم هی بدتر میشد و منم همینجوری ادامه میدادم چند سال گذشت و من دیگه کلا از نماز و دین دور شده بودم البته یکی از دلایلش هم طهارت و پاکی نداشتن بود به دلیل ناخن مژه و اکستنشن مو اوایل وضو و غسل جبیره میکردم اما همونم دیگه کلا کنار گذاشتم و دیگه میلی به نماز و روزه نداشتم و زندگیم بدتر میشد . این چرخیدن ها توی نی نی سایت ادامه داشت تا سال ۱۴۰۲  خیلی اتفاقی تاپیک نازنیناینا با عنوان حاجت روایی قطعی رو دیدم . راستی بگم بهتون که  به وجود چند مدل طلسم و جادو هم در زندگیم پی برده بودم و خیلی احساس بی پناهی میکردم . رفتم تاپیک ۱۲۴هزار صلوات . چقدر این دختر خوب بود بدون سختگیری و تعصب باهامون ارتباط برقرار کرد و آزمون خواست غسل و وضو و پاکی داشته باشیم منم دیگه کم کم از خیر اکستنشن مو و ناخن و مژه گذشتم و آخرین دونه مژه مو کندم غسل کردم دو رکعت نماز برای حضرت زهرا خوندم و به نیابت از شهید سید مجتبی مجرد قمی ختم ۱۲۴ هزار صلوات رو شروع کردم که حاجت اولش برای همه شرکت کنندگان سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بود. روزی ۱۰۰۰ صلوات می‌فرستادم همون موقع ها بود که کاربریم رو درست کردم و فقط توی تاپیک نازنیناینا نظر میدادم خلاصه نازنین جان با کمک برادرشون توی ایتا کانال و گروه برای حضرت مهدی (عج)  راه انداختن و چند وقته اونجا فعالم حالا میخوام بچه های نی نی سایت رو دعوت کنم ایتا اما لینک قبول نمیکنه نمیدونم چکار کنم

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت هایی که میخواستی روبااین ختم بهش رسیدی؟؟

حاجتماعی اصلیم که دومین حاجتم بعد از ظهور امام زمانه داره امکاناتش فراهم میشه ، حقیقتش به خاطر همین تاپیک زدم ولی ۸ بار ختم صلوات رو توی این دو سال و نیم گرفتم 

حاجت محالی بود محال

من تایپکهای بلند بالا رو نمیخونمولی از جواب دوستان میگیرم چی ب چیهگفتم ی ترفند یاد بدم شاید بدرد کسی ...

چرا سطح سرانه مطالعه رو پائین میاری