2777
2789
عنوان

دیروز با چشم دیدم چقدر ادم میتونه از نزدیکاش ضربه بخوره 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 25 پست
طعنه چی رو میزنن؟ حالا بچه میگی نادونه و کم عقل خواهر ادم با یدونه بچه این حرفو بزنه درد داره

بچه نیستن 20سالشونه.اونکه کوچیکه شون هست مثلا میگه پعععععع تواومدی اینجا چیکاربااین نافت. بزرگ شروع میکنه داد وفریاد. میگه من بچه ات بدم میاد که هی لباس میگیری براش وبهش میرسی

❤️❤️

بچه نیستن 20سالشونه.اونکه کوچیکه شون هست مثلا میگه پعععععع تواومدی اینجا چیکاربااین نافت. بزرگ شروع ...

بعضی وقتا شما باید جواب محکم بدید

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه نیستن 20سالشونه.اونکه کوچیکه شون هست مثلا میگه پعععععع تواومدی اینجا چیکاربااین نافت. بزرگ شروع ...

جوابشونو بده تو که خاله شونی قشنگ حرفتو بزن وقتی مامانشون بلد نیست ادبشون کنه تو بگو حالا یا شوخی شوخی یا جدی ک دیگه تکرار نکنن یا به مادرت بگو بهشون تذکر بده یا به آجیت 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
بعضی وقتا شما باید جواب محکم بدید

هروقت جواب میدم شروع میکنن جیغ وفریاد ومیگن حق نداری چیزی بگی. منم مثلا جلو یه ادم غریبه میخام حرمت طرف حفظ بشه چیزی نمیگم. ولی حرفم اینه خاهر هم بدرد نمیخوره تازه دشمنی هم میکنه. مثلا من چندتاالنگودستمه. هردفعه باحسرت بهشون نگاه میکنه. میگه مردم شانس دارن مردم خدا دارن

❤️❤️

اتفاقا دیروز اخرین روزی بود که توجمعشون بودم وکاری کردن که ازننشسته برگردم خونه خودم وتصمیم قاطع گرف ...

آفرین یه بار ناراحتیت و نشون بده که بدونن آدما مضحکه شون نیستن حرف دهنشون و بفهمن اگرم گفتن چرا قشنگ بگو بچه ات از همه چی مهمتره زحمتش و میکشی ک مسخره مردم نشه

جوابشونو بده تو که خاله شونی قشنگ حرفتو بزن وقتی مامانشون بلد نیست ادبشون کنه تو بگو حالا یا شوخی شو ...

مامانشون ذوقشون میکنه. میگم که جواب هم بدم شروع میکنن جیغ وفریاد. دختره 23سالشه ولی مثلا یه مهمون غریبه توجمع حصورداشته باشه شروع میکنه به جیغ زدن. کلی هم افتخارمیکنه که من حریفم. 

❤️❤️

هروقت جواب میدم شروع میکنن جیغ وفریاد ومیگن حق نداری چیزی بگی. منم مثلا جلو یه ادم غریبه میخام حرمت ...

از جیغ و فریاد‌ و‌شلوغ کاری هیچکس نترس 

شما مادری تنها وظیفه داری از روان بچت مراقبت کنی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

مامانشون ذوقشون میکنه. میگم که جواب هم بدم شروع میکنن جیغ وفریاد. دختره 23سالشه ولی مثلا یه مهمون غر ...

شما چند سالتونه

بچه هاتون چند سالن

آفرین یه بار ناراحتیت و نشون بده که بدونن آدما مضحکه شون نیستن حرف دهنشون و بفهمن اگرم گفتن چرا قشنگ ...

ممنون عزیزم. بهشون گفتم تازه گفتن اخلاق نداری اهمیت نده به این رفتارها. ولی پیش خودم میگم جایی نمیرم که حرمت بچه ام وخودم حفط نشه

❤️❤️

مامانشون ذوقشون میکنه. میگم که جواب هم بدم شروع میکنن جیغ وفریاد. دختره 23سالشه ولی مثلا یه مهمون غر ...

همون با اینا راه نری بهتره فردا دختر توام یاد میگیره گرچه گاهی آدم نمیتونه مث من با بچه های خواهرشوهرم خیلی گوهن اما مجبورم