2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کابوسی ؟

تو ماشین بودم یه زنه وایساده بودم کنار ماشین معلوم بود دزده بعد هرچقدر همسرمو صدا میکردم نمیومد تا بالاخره شنید اومد یهو زنه پا ب فرار گذاشت رفتم گرفتم انقدددد زدمش انقد موهاشو کشیدم تو خواب خیلی ترسیدم

منم امشب پرخوری کردم شکمم درد می‌کنه . عرق نعنا هم خوردم با قرص فاموتیدین فایده نداره . نمیتونم بخوا ...

من ساندویچ فلافل خوردم دوساعت قبل خوابیدن ولی هضم نشد سنگینه فرداام مهمون دارم باید زود بیدار شم 

وای اره برا منم داره ترش میکنه فاموتیدینم ندارم عرق زنیان خوب بود اونم تموم کردم

شب‌هایی که شام نمی‌خورم خیلی راحت می‌خوابم 

امشب نتونستم جلوی خودم رو بگیرم 

یه کم راه برو . باید هضم کنیم 

راضی باش به رضای خدا 
شب‌هایی که شام نمی‌خورم خیلی راحت می‌خوابم امشب نتونستم جلوی خودم رو بگیرم یه کم راه برو . باید هضم ...

نه شامم نخورم من از ضعف نمیتونم بخوابم 

اتفاقا پاشدم راه رفتم عرق نعنا خوردم