وااای وااااییی الهی بگردم الان اومدم خوندم تاپیکاتو وااای خدایا چقدر لجنن اخه ،یه جمله ای بود همیشه سردلر سلیمانی میگفت خیلی منو اروم میکنه میگفت یقینا کله خیر ،یعنی هر چی ک میشه خیر هرچییییییی،ببین نمیدونم چند سال باهاش بودی ولی اگر ۱۰ سالتو چاش گذاشتی خداروشکر کن که ۱۰ سالت نشده ۲۰ سال ،هرچقدر که تا الان براش وقت و عمر گذاشتی خداروش کر کن که بیشتر نذاشتی ،برین بهش کثافط بی همه چیزو،میدونی مشکل ما اینه یه تصوری از مردی ک باهامونه میسازیم در صورتی کاونا در واقعیت چیز دیگن،فاصله ی بین تصور ذهنی ما و اون تصویر واقعی ک اذیتمون میکنه وگرنه هیچ خیانتکار و معتادی یهو اینطوری نمیشه مخصوصا خیانت ک یه جمله هست میگه از لحظه ای ک شما فهمیدی خیانت شروع نشده از خیلی قبل ارش بوده شما تازه دیدی خدا به خودت و بچت نگاه کرد،زندگی خانوما یه بهار نداره شک نکن،تازه یه مقاله داشتم دیروز میخوندم راجب مردهای بچه .باز و پدو.فیل ک میگفت کسایی ک خیلی راحت خیانت میکنن اینا درصد بالاییشون بچه باز.ن چون قدرت کنترل ندارن،برو خداروشکر کن اتیش چرا بگیری عشق من گور هفت جدوابادش برو زندگیتو بساز ،ولی باهنه ی وجودم میفهممت ک چقد سخته
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.