2777
2789
عنوان

ابله مرغان برای بچه دومم

295 بازدید | 14 پست

دخترم ۸ سالشه پسرم ۱۸ ماه دخترم ابله مرغان گرفته میگن ممکنه طبع پسرت با دخترت یکی نباشه پسرت نگیره.اما باهاش در تماسه.کسی هست یکی از بچه هاش گرفته باشه دومی نگیره؟؟

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبله مرغان ویروسه احتمال اینکه بگیره زیاده. بچه های منم بافاصله سه هفته گرفتن. تازه برای دومی داره ...

عزیزم چه جور مراقبتی لازمه؟ چقدر طول میکشه تا کاملا خوب بشن؟ چیکار کردی که به جوشاشون دست نزنن؟

من خیلی استرشو دارم که اگه بچه هام بگیرن چی میشه

آبله مرغان ویروسه احتمال اینکه بگیره زیاده. بچه های منم بافاصله سه هفته گرفتن. تازه برای دومی داره ...

سه هفته بعد از بهبودی اولی؟؟؟

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
بله. فکر کردم نمیگیره دیگه ولی گرفت

پس با این وضع ممکنه توعید خونه نشین بشیم

عزیزم چه جور مراقبتی لازمه؟ چقدر طول میکشه تا کاملا خوب بشن؟ چیکار کردی که به جوشاشون دست نزنن؟ من ...

پسر اولم خفیف بود پنج روز مدرسه نرفت زود خشک شد و چون عقلش میرسید تحمل کرد و دست نزد.

دارو هم دکتر قرص اسیکلوویر داد و پماد کالامین و هیدروکسی زین برای خارش.

ولی پسر دومم... انقدر شدید بود پر از دونه شد ده روز طول کشید. انقدرم دست میزد هی دونه ها میترکید زیاد میشد😣. خیلیهاشو کند. هنوزم روی کمرش هست به صورت خشک شده.

پسر من امسال گرفت دخترم ۵ماهش بود نگرفت. دکتر گفت به خاطر اینکه آنتی بادیش تو بدن تو بود و بچه هم شیرتو میخورد نگرفت .ولی دخترم سه ماه پیش گرفت خیلی سبک بود اصلا اذیت نشد در حد چند تا دونه زد بدنش. نگران نباش هر چی تو سن کمتر بگیرن سبک تره