2777
2789

چون برام شرط گذاشت بدون خونه بدون عروسی قبول کردم اما باز شرط این گذاشت مهریه ببخش  اونو قبول نکردم  گفتم اگر در طول زندگی الان نمی‌بخشم  شوهرم گفت باشه اما می‌گفت بیا دم در خونتون روز یکشنبه ببرمت گفتم آخه تا حالا کی اومده دم در رفته با شوهرش  می‌گفت همینکه هس حیوان گاو از این حرفا میگفتم خودم عروسی میگیرم می‌گفت بگیر اما من نمیام یهو از اعصبانیت بهش گفتم  با لباس عروس میام دم خونتون گفت باشه بیا من غریتمو گذاشتم توی طاقچه  آخرش می‌گفت یکشنبه روز سرنوشت ساز توعه اگر نیای دوشنبه بشه طلاق هااا  میدونید درسته باهم اختلاف داشتم  اما خانوادش دخالت میکنند آخرشم بخش گفتم مردونگی کن بگو نمیخامت اونم نمیخامت تموم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه مشخصه یکی پرش کرده و افتاده رو دنده لج.

همون هرچی بهش میگم نه میاره میگم خودم عروسی میگیرم میگ نه میگه نمیام تو جشن میگم خودم میام دم درتون میگه بیا  عیب ندارع میگم با ساک دستی لباس عروس میام دم درتون اینجوری میگ