2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

113 بازدید | 20 پست

خیلی به ناخن آسیب میزنه؟ناخنم هیچ مشکلی نداره و خوب بلند میشه ولی میخوام تنوع داشته باشه و از لاک خسته شدم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ناخن‌های خودت خوبه کارای دیگه انجام بده مثل ژلیش لمینت کاور

لمینیت همونه که فقط حالت صورتی و کرم رنگ داره یا هر رنگی میشه؟

فرق این با ژلیش چیه؟

موادی روی ناخنت نمیاد 

اما بشدت بشدت ناخن و دست رو زیبا میکنه

فقط حتمااا پیش کاربلد برو چونکه کار خیلی حساسی هس

قیمتش هم حدود ۲۰۰ هس اینجا

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

موادی روی ناخنت نمیاد اما بشدت بشدت ناخن و دست رو زیبا میکنهفقط حتمااا پیش کاربلد برو چونکه کار خیلی ...

والا نشنیدم اینجا اسمش رو فکر نکنم بلد باشن،اگر ژلیش انجام بدم قبلش ناخن هارو سوهان میکشه و مرتب میکنه یا خودم باید انجامش بدم؟

والا نشنیدم اینجا اسمش رو فکر نکنم بلد باشن،اگر ژلیش انجام بدم قبلش ناخن هارو سوهان میکشه و مرتب میک ...

قاعدتاً خودش باید مرتب کنه

بزن تو اینستا بلاگر های شهرتون رو پیداکن و ناخنکار هایی ک فالوو کرده پیداکن معمولا بلاگرها جاهای خوب میرن

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

قاعدتاً خودش باید مرتب کنهبزن تو اینستا بلاگر های شهرتون رو پیداکن و ناخنکار هایی ک فالوو کرده پیداک ...

چشم،مرسی عزیزم❤️