2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین تخت هتل کثیف شده

228 بازدید | 14 پست

بچم نصف شب بیدار شد کلی استفراغ کرد روی تخت و تشک و بالش هتل

از روتختی هم رد شدو به تشک رسیده

اطلاع دارین که الان هزینه شستشو تشک رو میگیرن یا هزینه خرید رو می گیرن؟

میترسم الان مجبور شم بیست میلیون پول تشک بدم

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزیینه شست و شو میگیرن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

نمیگیرن نترس

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

به هتل بگو بچم استفراغ کرد رو تخت عب داره؟

بو میگیره معلومه عیب داره

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
نمیگیرن نترس

وا میشه هزینه خشکشویی رو نگیرن

برای ماهم پیش اومده ولی خسارت نگرفتن هزینه شستشو گرفتن

چقدر بوده تقریبا

هزیینه شست و شو میگیرن

چقدره حدودی

اصلا نگرانش نباش میان تشکو میبرند یدونه تمیز میذارند،پول واسه چی بگیرند؟این خوبه ما رفتیم ترکیه،موقع خواب دیدم یه چیزی زیرمه پاشدم ملحفشوزدم کنار یدونه آلت تناسلی آقایان مصنوعیش اونجا بود وقتی به خدمه گفتیم سریعاومدند بردند و روکش تختم تمیز کردند فرداش گفتند قبل شما دو تاخانم تو این اتاق بودنذ مال اونهاست