بعد یک سال رفتیم خونه خواهر شوهرم ،تو فامیل معروفه به کثیفی،از در که رفتیم داخل بوی گندشدیدی میومد که نتونستم درست نفس بکشم سریع رفتم برسم به کولرشون که شانس من سوخته بودتو گرما نشستیم یه گوشه ای ،خودشم نشست کنار من بوی عرقش هنوز تو دماغمه،دخترش ده سالشه بهش گفت چای آورد قندون و لیوانشون اینقدر جرم داشت و جای انگشت روشون بود نتونستم بخورم شوهرم پیله کرده بود چرا نمیخوری ،یدونه بادکنک به در اتاق چسبیده بود خواستند بدند بچم پر خاک بودنذاشتم عروسکش دادند سفیدهاش خاکستری شده بود هرچی خواستم ازش بگیرم نمیذاشتند،اینقدر بوی ادرار میومد که فشارم افتاد دیگه به زور از خونه اومدم بیرون،اصلا نفهمیدم اونجا چه خبره اینقدر بو میاد،دعا کنید دیگه نبرتم اونجا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی بار دامادشون رفته بود خونشون سه پلاستیک بزرگ اشغال از خونه و حیاط جمع کرده بود
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده