2777
2789
عنوان

دلم صورت پر میخواد چیکارکنممم

146 بازدید | 21 پست

سلام قشنگا من ۲۳سالمه چهره و هیکلم اسکینیه و پاهام پره کلا ۴۸/۴۹کیلوام، دلم میخواد یکم گونه یا لپ داشته باشم نمیدونم چیکارکنم،چهرم نیاز به تزریق ژل نداره لبامم بزرگه و احزای صورتم اوکیه بینیمم عمل..ولی حس میکنم گونه داشته باشم خیلی چهرم قشنگ تر میشه بنظرتون چیکارکنم راهی هست یکم صورتم پر شه 

جز پودر جوانه گندم البته🫠😂 دوستمم یه پودر خورده با یه قرص مصرف میکنه برای چاقی صورت ولی خیلی نافرم و بدشده صورتش انگار یعالمه ژل زده شکم دراورده، تازه عوارضش هنوز نمایان نشده

حالا بگید من چیکارکنم ورزش صورت تاثیرداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بد فرم؟

میگم که دوستم خورده انقدررر باد کرده کجو کوله شده صورتش انگار ژل زده ولی ژل نیست خودش راضیه ظاهرا ولی واقعا بدشده صورتش پر نشده چاااق شده قشنگ انگار داره میترکه