2777
2789
عنوان

واحد روبه روییمو اجاره ساعتی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 24306 بازدید | 272 پست

وای خیرنبینن همچین آدمایی.منم پارسال برج۶یه مستاجراوردم خونه مامانم.بنگاه دارپدرسوخته گفت شوهره زنه معدن کار می‌کنه زیادنمیاددوتابچه هم داره.بعداینکه قولنامه نوشتیم شناسنامه زنه رودیدم که اتباع نباشه دیدم که مهرطلاق خورده توشناسنامش .گفت این بچه هاازشوهراولمه .یه شوهرصیغه ای دارم .وای خداازهمون اول رفت وامدای مشکوک شروع شد یکسره دختروپسرمیان ومیرن چندباردعوای شدید داشتن حتی دوسه بار پلیس روخبرکردیم خیرنبینن کارشون شده مکان میدن به جوونا مواد هم میدن فهمیدم زنه معتادم هست بوی تریاکشون کل ساختمون روبرمیداره..آخرای قردادشه گفتم دنبال خونه باشه چندبارهم باهاش دعواکردم بخاطر رفت وامداشون ولی چه فایده منبع درآمدش همینه 🤦🤦🤦 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گزارش بده کاری میکنن

گزارش هم دادیم پلیس میگه برو دنبال شکایتت رو بگیر.طرف سرلج بیوفته خانه رو خالی نمیکنه اینجور آدما بی ناموسن لج کنه بعدامیاد یه بلایی سر خونه زندگیمون درمیارن 

وای خیرنبینن همچین آدمایی.منم پارسال برج۶یه مستاجراوردم خونه مامانم.بنگاه دارپدرسوخته گفت شوهره زنه ...

مگه اجاره دادن توسط مستاجر کار غیر قانونی نیست؟ 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

خاله یعنی چ

یعنی زنی که تعداد زیادی ... زیر دستش کار میکنن 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

یا خدا نواب معدنشه چند سری با شوهرم رفتیم ماهی بگیریم محیطش افتضااااحه فاحشه های کم سن تا سن بالا پر ...

واقعا؟ 

من نواب بودم

مجتمع نرگس

چیزی حس نکردم

جز اون چندتا جوانهایی که جمع میشدن رو پل ساختمان شهرداری.... گل می کشیدن

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه...یا مهدی دلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من      یل    !!!! ۱۱۱۱  

دورت بگردم عزیزدلم ممنونم چشم💙

به صاحاب خونه بگو یا مثل آدم تسویه میکنی من میرم یکی لنگه ی خودتو میاری یا هر روز به پلیس زنگ میزنم کار و بارتو خراب میکنم، بگو خرابا رو هم نیان بگیرن به پلیس مبارزه به مواد مخدر زنگ میزنم ، بگو حالا خود دانی