2777
2789

طبق معمول امشب بام قهر بود براش شام کشیدم هی فحش داد و پرت کرد و بهم گفت تو آدم لعنتی هستی! منم دیگه صبرم تموم شد گفتم نه اخلاق داری نه محبت نه عاطفی تامینم میکنی( همیییشه قهره و کوچک ترین محبت یا ابراز علاقه ای نکرده تو این چند سال)

نه مالی (ماهی ۵ تومن فقط خرجی میده که همش می‌ره برا غذا و بنزین و همیشه هم پول کم داریم) بهشم میگم برو کلاس شغلتو ارتقا بده فحش میده

نه جنسی ( ناتوانی داره و من دخترم هنوز و پیرونی داشت عمل کرد خوب نشد)

پس تو چه سودی برام داری؟

بعد گفت این ماه چقد زدم حسابت؟

گفتم دو تومن که یرا من نزدی ازون ۵ تومن فعلا دو تومنشو دادی که سر غذا تموم شد الان داریم از پولی که مادرجونم داده میخوریم!

مرتیکه احمق همییییییشه بام قهره و بد اخلاقققققق انگار باباشو کشتم 

.

بش گفتم نه عاطفی نه مالی نه جنسی تامینم نمیکنی پس بودنت تو زندگیم چه سودی داره؟تو چی هستی جز یه بدن؟ انگار ی بدن اوردم تو زندگیم هی باید بش سرویسم بدم.

حداقل برو از زندگیم بذار راه برا بقیه باز بشه

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.