2777
2789

باید طبق روزاشون و ساعتای کلاست و اینکه امتحاناش کی هست پیش بری گلم که به مشگلی پیش نخوری و باهم تداخل نداشته باشند یک اینو در نظر بگیر .

دو ...درسای عمومیتو تابستونم‌میتونی برداری مثل روانشناسی

سه.... درسایی ک پیش نیازه دو حتما بردار مثل اصول و ریاضی و اقتصاد زبانتم بردار پیش دانشگاهیه بزار زود پای بکنی و بتونی عمومیشو برداری وگرنه از بچهای دیگ عقب میمونی اول الویتتو بده به اینا و بعدا بزار رو درسای دیگت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید طبق روزاشون و ساعتای کلاست و اینکه امتحاناش کی هست پیش بری گلم که به مشگلی پیش نخوری و باهم تدا ...

سلام عزیزم

ریاضی عمومی
اقتصاد کلان
اصول حسابداری ۲
امار و احتمالات
زبان
اندیشه ۲
وصایای امام
رفتار سازمانی

اینا خوبه بنظرتون

نه اینارو پاس کردمالان اینایی ک نوشتم خب حساب کردم شد ۲۲ واحد🥲💔

خب چون ترم دویی به نظرم فعلا سراغ ۲۴ واحد نرو

چونکه هم سختته هم اینکه باید کل شهریه رو یکجا پرداخت بکنی تا بتونی ۲۰ واحد بیشتر برداری 

اره اینا خوبه ولی اگه درست خوبه به نظر من درسای تخصصیتو بیشتر بردار مثلا اندیشه و اینارو تو تابستون ارائه میدن میتونی راحت برشون داری 

الان برات درسا ارائه نشدن وسطای شهریور باید بری تو سایت درسایی ک استادا ارائه میدنو میتونی نگاه بکنی ساعت امتحاناشونو نگاه بکن مثلا تو یک روز دوتا امتحان نداشته باشی ساعتاش باهم دیگه یکی نباشه یا اینکه ساعت کلاس اصولت ۲ تا ۵ باشه ریاضیتم ۲ تا ۵ روز یکشنبه اینجوری به مشگل میخوری 

سعی کن اگه رفت امدم برات سخته همه رو تو ۲ ۳ روز جمع بکنیشون هروز نری دانشگاه برای یدونه درس 

حتما به اینم‌نگاه کن ک تو یروز مثال اصول ۸ تا ۱۱ صبح باشه ۱۱ تا ۳ هیچی نداشته باشی باز برگردی خونه و از دوباره بری یا بمونی دانشگاه و معطل بشی 

همه ی اینا بستگی به اون درسایی داده ک دانشگاهت ارائه میده 

اینم‌بگم‌ مثلا میگن فردا سایت بازه برای انتخاب واحد حتما حتما ساعت ۸ صبح پاشو زود انتخاب واحدتو بکن وگرنه ممونه درسی ک میخای و برادرن و پر بشه ظرفیت کلاس اونوقت عقب میمونی و باید همنیاز بکنی ک خیلی سختت میشه دوتارو باهم هندل بکنی

مرسی عزیزم ولی این درسایی ک نوشتم حساب کردم کلا شد ۲۲ واحد من فعلا ۲۰ واحد مجازم معدلم ۱۶/۶۸ شده یه ...

یکیشو حذف بکن که دو واحدی هست از اون عمومیات 

ولی اینم بگم گلم منم ترم دو کلیی برنامه چیدم فلان درسو بردارم بسار درس ولی موقع ارائه همه چی مشخص میشه بعضی درسا تداخل دارن باهم

راجب استاداهم از ترم بالاییا سوال بکن خوباشونو بردار