2777
2789

پارسال دیسک داشت عمل کرد بیرون زدگی دوتا دیسک با ۳۰ کیلو اضافه وزن دکتر گفت حتما باید ِکم کنی وزنتو الان بعد یکسال درد هاش بازم شروع شده از ترسش دکتر نمیره ک مبادا دکتر بگه بازم کمرت مشکل پیدا کرده سرکار میره میاد تا شب ناله میکنه هیچ تلاشی برای لاغری نمیکنه غذاشو کم نمیکنه خودم کم میپزم میگ نون بیار سیر شم تا حرف از رژیم میزنم جالبه اشتهاش دوبرابر میشه با این تورم اگ خوب نشه سرکار نتونه بره چی میشههه😭من بچه دار با اجاره خونه و هزار درد سر تا لاغر نشه خوب نمیشهههه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران

دکتر پورمند آسیب شناسی و جا انداختن دیسک کارشه ببرش معجزه میکنه

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
دیسک شو عمل کرد دیگ فقط چون وزنش زیاده دوباره به سیاه تیکش فشار میاد

جا میندازه براش 

منم بودم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
شما خودت چطور ۳۰ کیلو کم کردی؟رژیم گرفتی؟زده به سرم یه مدت قرص لاغری بدم چاره چیه عوارض هم داشته باش ...

قرص لاغری خورده بودم

عوارد نداشت؟اسمش چی بود؟

هر دفعه یه مارک میداد که استپ نکنم ثابت نبود 

نه مشکلی نداشتم خواهر

هر دفعه یه مارک میداد که استپ نکنم ثابت نبود نه مشکلی نداشتم خواهر

عزیزم مرسی پاسخ میدی دکتر تجویز کرده بود؟من ی سری شوهرم خریده بود قبل عمل اصلا خواب نداشت همش تو جنب و جوش بود بعد گفت توش مواد داره ریخت دور

عزیزم مرسی پاسخ میدی دکتر تجویز کرده بود؟من ی سری شوهرم خریده بود قبل عمل اصلا خواب نداشت همش تو جنب ...

نه خواهر مشاور طب سنتی بهم داد

مجبورش کن لاغر کنه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^