2777
2789

نمیدونم حق با منه یا نه اصلا من دارم اشتباه میکنم ولی چند باره داره اتفاق میوفته ،یعنی هربار اشتباه و سوع برداشت از منه !مردی گه باهاش زندگی میکنم از خیلی لحاظ ادم خوبیه ولی امروز هم مثل چند بار قبل دیدم داره دید میزنه  یک بار نگاه افتادن طبیعیه ولی بار دیگه مجدد نگاه کردن ... چی بگم به نظرم نرمال نیست اونم به عروس داییم .درحالی که من هم دقیقا کنار اون دختره بودم ،امروز میخواستم با مشاور حرف بزنم ولی نشد ،تنها جایی که تونستم بگم اینجا بود 

حتی به خودشم نگفتم ،فقط میگه چیزی شدی  گفتم اره خستم گفت حتی از من ،گفتم از همه چیز .واقعا هم از همه چیز خستم ....

🫂🫂🫂🫂🥲🥲

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خیلی سخته این حس که فکر میکنی کافی نیستی عذاب آوره باید بهش بگی اونم با آرامش 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

شاید حساس شدی وقتی میگی کنار اون دختر بودی شاید داشت به تو نگاه میکرد

نه اگه منو نگاه میکرد متوجه میشدم ،حتی بعد که اومدیم گفتم فلانی رو دیدی ،گفت اره چقدرم منو نگاه میکرد 😖 اخه ادم اگه به کسی دقت نکنه از کجا میدونه بهش نگاه میکنه یا نه 

نه اگه منو نگاه میکرد متوجه میشدم ،حتی بعد که اومدیم گفتم فلانی رو دیدی ،گفت اره چقدرم منو نگاه میکر ...

ببین شاید اون حس کرده که دختره داره بهش نگاه می‌کنه برای همون نگاه کرده بهش اگه حسی داشت توی نگاهش هیچوقت به تو نمی گفت فلانی رو دیدی 

خیاط و طراحی لباس هستم😌

کار من نیست ،من همین الانم دارم گریه میکنم ،شاید باید تراپیستم بهش بگه

خیلی حساسی عزیزم باید قوی بشی باید یاد بگیری ببینی و بگذری باید یاد بگیری خیلی چیزا رو نمیشه تغییر داد زمان زیادی لازم هست

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ببین شاید اون حس کرده که دختره داره بهش نگاه می‌کنه برای همون نگاه کرده بهش اگه حسی داشت توی نگاهش ه ...

من بهش گفتم فلانی رو دیدی 

و اونم اینو گفت که اره خیلی نگاهم میکرد ،اخه وقتی مردک با ماشین اومد یه لحظه دختره رو دید ،مجدد با تعجب برگشت نگاش کرد 

خیلی حساسی عزیزم باید قوی بشی باید یاد بگیری ببینی و بگذری باید یاد بگیری خیلی چیزا رو نمیشه تغییر د ...

نه اخه منی که مرد میبینم سرمو میندازم پایین و مجدد مردی رو نگاه نمیکنم سنگینه برام ،خیلی هم سنگینه ،خیانت توجیهی نداره ولی وقتی این چیزارو میبینم تمایل پیدا میکنم به اینکه منم این کار هارو بکنم 

من بهش گفتم فلانی رو دیدی و اونم اینو گفت که اره خیلی نگاهم میکرد ،اخه وقتی مردک با ماشین اومد یه لح ...

من فکر کردم اون گفت که فلانی رو دیدی به خودت ناراحتی نده صبح با تراپیست مشورت کن ببین چی میگه 

خیاط و طراحی لباس هستم😌

نه اخه منی که مرد میبینم سرمو میندازم پایین و مجدد مردی رو نگاه نمیکنم سنگینه برام ،خیلی هم سنگینه ، ...

پاک بودن یک طرف معنیش این نیست طرف مقابل هم پاکه