2777
2789
عنوان

فروپاشی روانی

127 بازدید | 13 پست

کاش میدونستم حکمت خدا چی بود از اتفاقایی که اخیرا برام افتاد کاش خدا اول ظرفیت منو میدید بعد منو دچار میکرد واقعا این ادمی زاد چیه مگه؟ که اینقدر بخواد اذیت بشه و صداشم درنیاد ب زندگی ادامه بده

دکمه نمیتونم کجاست؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی من خودم به شخصه معتقدم که همه ی اتفاقای که تو زندگی ادم میوفته حکمت خاصی نداره

زندگی ادمی قسمت زیادیش به طور طبیعی رنجه

ما ادما هم تحمل میکنیم

چیکار کنیم اگر تحمل نکنیم

هیچکاری نمیشه کرد جز صبر،صبر،صبرتراپیست هم میتونه کمک کنهذهنم مشغول کن

تراپیست میرم قرص میخورم سر کار میرم اما ادم وقتی دغدغه داره استرس داره واقعا همین کارا هم زوری میکنه و فقط دارم صبر میکنم 😔

میدونی من خودم به شخصه معتقدم که همه ی اتفاقای که تو زندگی ادم میوفته حکمت خاصی ندارهزندگی ادمی قسمت ...

دقیقا حس میکنم از سوگی ب سوگی دیگریم همش و فقط منتظریم یه روز این غما تموم بشن 

تراپیست میرم قرص میخورم سر کار میرم اما ادم وقتی دغدغه داره استرس داره واقعا همین کارا هم زوری میکنه ...

درک میکنم

خیلی از اوقات هیچ کاری از دست ما بر نمیاد فقط باید زندگی کنیم هر چند سخت؛ زندگی همینه گاهی آسون گاهی سخت

امیدوارم مشکلتون حل بشه♥️

اره اسمم سایه ست😃