2777
2789
عنوان

چی کار کنم با من به دوستام خوش بگذره منم دوست داشته باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 32 پست
تنهایی خیلی سخته به چند تا از دوستام عملا دارم با کارهایی که میکنم مثلا نگهداری از بچه اشون باج میدم ...

شما خیلی هم آدم دوست داشتنی هستی خب نهایت باده نفر دوستی دیگه باکل دنیا دوست نیستی که میگی نه من آدم باحالی نیستم 

خیاط و طراحی لباس هستم😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا سوال دارن و کار دارن زنگ میزننو هر چند وقت یکبار این دوستم دعوتم میکنه که نوشتم بالا بعد میگیره م ...

چه احمقانه اس کاراش شاید باهات تو رودرواسی 

امیدوارم خیلی زود سَقط بشم جوون مرگ بشم♥️🙏 لطفا برام دعای مرگ حتمی کنید🙏🙏 محتاجم

بنظرم یبار که بی‌توجهی کرد یا رفت خوابید تو بلند شو برو. کاملا قاطعانه

مامانمم میگه مشکل از تو هست 

اون گناه داره خسته است با تو راحته 

تا از همه ایراد میگیری باید تحمل کنی و دوستتو نگهداری 

ولی واقعا عذاب آوره برام 🥺فکر کن با ذوق بری خونه دوستت که با هم صحبت کنید اون بخوابه

مامانمم میگه مشکل از تو هست اون گناه داره خسته است با تو راحته تا از همه ایراد میگیری باید تحمل کنی ...

عزیزم تو چیزی به کسی بدهکار نیستی که بخوای دوستت رو نگه داری! اگه دوستت داشته باشه برای موندن تو توی زندگیش تلاش میکنه نه برای استفاده و کاربردت، برای اینکه حضور و وجودت رو باید دوست داشته باشه

عزیزم تو چیزی به کسی بدهکار نیستی که بخوای دوستت رو نگه داری! اگه دوستت داشته باشه برای موندن تو توی ...

چه کنم که برای وجودم دوستم داشته باشند 

باحال باشم 

دوست داشتنی باشم 

کسل کننده نباشم

عزیزم اعتماد بنفست خیلی پایینه. منم الان همه دوستامو از دست دادم ولی برام اهمیتی نداره. یکم رو خودت کار کن. به حرف مامانت توجه نکن تو دلیلی نداره وقتی دوستت بهت بی توجهی و بی احترامی میکنه با خوابیدنش بازم رابطتو ادامه بدی باهاش. منم از تنهایی میترسم ولی شرف داره به بودن کنار اینجور ادما

عزیزم اعتماد بنفست خیلی پایینه. منم الان همه دوستامو از دست دادم ولی برام اهمیتی نداره. یکم رو خودت ...

نرم هم مامانمم پاره ام میکنه که دوست به این خوبی داری

موقعیت اجتماعیش عالیه همه از خداشونه دوست باشن باهاش 

حالا زنگ زده بری خونشون ناز میکنی 

در صورتی که میبینم با بقیه دوستاش اینطور نیست 

مامانم میگه چون با تو راحته 

ولی من واقعا عذاب میکشم 

حوصله ام سر میره

نرم هم مامانمم پاره ام میکنه که دوست به این خوبی داریموقعیت اجتماعیش عالیه همه از خداشونه دوست باشن ...

وای از این مادرا. بابا تو 31 سالته دلیل نداره حس خودتو نادیده بگیری و به حرف مامانت گوش کنی. مامانا خیلی چیزا میگن ولی همش که درست نیست. همین که حس بد میگیری یعنی اون دوستت به درد دوستی نمیخوره. بخدا من همه رفیقامو گذاشتم کنار. مشکل از من و تو هم نیست. مشکل از اوناست. ما زیادی ساده و مهربون بودیم و اشتباه کردیم. جایی برو و با کسایی باش که بهت حس ارزشمندی میدن نه حس بی ارزشی 

برو کلاس های مختلف. از فامیل کسی هم سنوسال تو نیس؟

نه 

کلاس هم خیلی دوست دارم برم ولی هزینه ها رو میبینم پا پس میکشم 

مامانمم میگه برو حتما برو 

ولی بعد همه این هزینه ها سرکوفت میشه برام 

با اینکه خودم شاغلم ولی خرج زندگی میشه حقوقم