2777
2789

منم

من منتظر بودم همه بخوابن بتونم بی دردسر گریه کنم

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی وقته همینم.حتی گریه ام نمیکنم آخرین باری که گریه کردم یادم نمیاد.و حقیقتا دارم سعی میکنم انجامش بدم ک حداقل شاید کمی اروم شم یا یه همدردی با خودم داشته باشم ولی حتی دیگه اشکمم نمیاد🤷🏻‍♀️

چشماتو ببند و یه نفس عمیق بکش 

همین الان که همه خوابن شب تو تنهایی و خلوتت گوشیو بذار کنار با خدا رفاقت کن، از ته دل حرف بزن 

هررچی دلت میخواد بهش بگو ، حتی کوچکترین چیزها..

باور کن وقتی با خدا حرف میزنی، آرامش میاد، دل سبک میش و حس میکنی و متوجه میشی همه چی ممکن

خدا بخدا خیلی مهربون دلو آروم میکن خیلی بزرگ و قدرتمند..

از خودم نگفتم الکی هم به بزرگی خودش قسم نگفتم دوست داشتم تجربه ام در اختیارت بزارم🥹❤️

وقتی خدا ب این بت معرفتی و بزرگی دارم که خیلی ما رو دوست داره.. وای فقط باهاش حرف بزن همینننن و ازش بخواااه معجزه اشم می‌بینی به امیدخدا

خدا پشت و پناهت باش💚🌿

💚یا الله💚