2777
2789
عنوان

ایده ی خوب بدین

101 بازدید | 11 پست

دوقلوهای من هدیه های امام رضا هستن بارداریم پرخطر بود.امسال شب تولدشون میفته به شب شهادت امام رضا.فامیل من برای زایمانم نه استقبالم اومدن نه خونم .بعد ۳ ماه سه چهار تاشون اومدن بقیم برای از سر باز کردن بعد ۴ ماه اومدن خونه مامانم یه پاکت پول گذاشتن.فقط خونواده خودم کنارم بودن همیشه و سه تا از برادرشوهرام اومدن خونم و شادباش دادن.

من چون شب شهادت امام رضاست و اینام هدیه آقا هستن دوس ندارم خشک و خالی بگذره.یه پیشنهاد خوب بهم بدین اینم در نظر بگیرید مهمونی گرفتن توی خونه برای من خیلی سخته.یه باغچه ی کوچیک هست.دو تا ویلای بزرگ برای خاله ها و خب رستوران سنتی و باغ رستوران ..

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاکید بر شب شهادت دارید و برگزاری مهمونی تولد ؟!

اگر واقعا معتقد هستید که شب شهادت مناسب برگزاری جشن نیست ، حداقل شب بعد جشن رو برگزار کنید

متوجه منظورتون نشدم گفتید " چون شب شهادت هست نمیخوام خشک و خالی باشه" !

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

تاکید بر شب شهادت دارید و برگزاری مهمونی تولد ؟!اگر واقعا معتقد هستید که شب شهادت مناسب برگزاری جشن ...

نذری دمامه زنی دورهمی مذهبی .. منظورم بود

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

اخه ما نمی‌دونیم که اعتقاداتتون چجوریه ساعت ۸ شب بعد از اذون میتونی برید تو اون باغچه کوچیک و کیک فینگر فود و برای شامم جوجه درست کنید 

اگه دوست نداری میتونی ببریشون باغ رستوران اونجا کیک بگیرید به مهمان هاتون شام بدید اما این زیاد برای تولد بچه کوچیک مناسب نیست 

بنظرم هرچقدر بودجه داری یه مهمونی ساده بگیر در کنار همونایی که بهت احترام گذاشتن و اومدن دیدن کوچولوهات و چون امام رضا هدیه داده خوشحالت کرده تو هم چندتا مامانی که خرج دوا درمون بچه هاشونو ندارن بده بزار خوشحال بشن 

نذری دمامه زنی دورهمی مذهبی .. منظورم بود

دورهمی به مناسبت شهادت و همزمان تولد توی باغ و ویلا ندیدم🌷نمیتونم کمکی کنم

مهمونی تولد اون هم برای کودک فضای شاد و کودکانه میطلبه ، مراسم عزاداری و شهادت هم فضای کاملا متفاوت و خاص خودش

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

من اگه جای شما بودم به کیک دوطبقه فانتزی براشون می‌گرفتم با یه بادکنک آرایی ساده و خوشگل تو خونه. فقط خانواده نزدیک رو دعوت میکردم یه جشن خانوادگی کوچیک. مثلاً والدین و خواهر برادرای شما و شوهرتون. یه میز هم میزاشتم برای الویه و سالاد ماکارونی و ژله و پاپ کورن و پفک و این چیزها. خیلی ناز نازی و به یاد موندنی میشه. یه جشن کوچیک و خوشگل

من جای شما بودم با همسرم و بچه هام می رفتم پابوسی امام رضا اینطوری حال و هوای خودتون هم عوض میشه و بعد از گذشتن ایام عزاداری یه مهمونی خانوادگی جمع و جور می گرفتم 

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!
من جای شما بودم با همسرم و بچه هام می رفتم پابوسی امام رضا اینطوری حال و هوای خودتون هم عوض میشه و ب ...

تازه مشهد بودیم در جریانید شما.بیشتر دوس داشتم برای ادای دین به امام رضا دعوتی بدم و حالت نذری داشته باشه