2777
2789

من هفته ای حداقل سه روز باشگاه میرم

الان چند وقتیه که اگه یه روز تمرین پا داشته باشم جلسات بعدیم و حتی تا دو هفته بعدش درد پا رو دارم 

بعد از دو هفته دردش اوکی میشه ولی نمیدونم آیا نیاز هست برم دکتر یا نه؟

اگه تجربه ای در این مورد دارید لطفا راهنمایی کنید

بداهه،مثل ادامه شعر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من مدتهاست ورزش میکنم هر سری بدنم یه جاش درد میکنه 

درد باشگاه تموم نمیشه😎😀

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

آره منم همینطورم، نگران نباش 

اما وزنه و ورزش سنگین انجام نده به امید اینکه زودتر به نتیجه ی دلخواه برسی

من قلبم مشکل پیدا کرد دیگه ادامه ندادم 

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

من سه ساله باشگاه میرم و هروقت پا میزنم شبش از درد خوابم نمیبره و کاملا طبیعیه چون به مرور که سنگین بزنی درد هم داره

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

آره منم همینطورم، نگران نباش اما وزنه و ورزش سنگین انجام نده به امید اینکه زودتر به نتیجه ی دلخواه ب ...

بخاطر ورزش قلبت مشکل پیدا کرد ؟

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته