2777
2789

چند سال پیش داشتم از دانشگاه برمیگشتم تو ایستگاه منتظر ماشین بودیم  دلم بستنی خواست بلند شدم که برم یهو یه خانم ادایی از اوما که نمیدونی چرا ولی نگات که میکنه پشت چشم نازک میکنه  (دقیق یادم نمیاد فکنم دویست تک تومن داد) گفت برای منم یه مجله بیار منم گفتم باشه و رفتم دیدم مجله مثلا ۲۸۰ تومنه خریدم اومدم تقدیم کردم هییییییچ نگفتم 

چرا واقعا چرا 

تمام مسیرم کنارم نشسته بود و ادامس میترکوند

از این دست فکرای عتیقه همیشه ۱۲ به بعد میاد سراغم🤨

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

تو خوبی بابا منو بگو هر ترم کراش میزنم رو استادا جدید چنان با اشتیاق میرم میشینم تماشاشون میکنم با هیجان باهاشون حرف میزنم ابروم رفته

امیدوارم خیلی زود سَقط بشم جوون مرگ بشم♥️🙏 لطفا برام دعای مرگ حتمی کنید🙏🙏 محتاجم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خوبی بابا منو بگو هر ترم کراش میزنم رو استادا جدید چنان با اشتیاق میرم میشینم تماشاشون میکنم با ه ...

ای وای اره منم همچین غلطی کردم یه بار

کاش اون لحظه میمردم و همچین غلطی نمیکردم

منم یاد سوتیام میفتماینکه با راننده اسنپه خوب حرف نزدمفرار کردنام سوتیاموای وقتی میخوام بخوابم بدتر ...

با راننده اسنپ که حرف نمیزنن 

من کم حرفم ولی وقتی بیوفتم رو‌دور حرف زدن باید یکی با چسب پهن نواری جلومو‌ بگیره 

بعد میشینم غصه میخورم 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
ای وای اره منم همچین غلطی کردم یه بارکاش اون لحظه میمردم و همچین غلطی نمیکردم

من بارها و هر ترم دارم این غلط میکنم 

امیدوارم خیلی زود سَقط بشم جوون مرگ بشم♥️🙏 لطفا برام دعای مرگ حتمی کنید🙏🙏 محتاجم

تو خوبی بابا منو بگو هر ترم کراش میزنم رو استادا جدید چنان با اشتیاق میرم میشینم تماشاشون میکنم با ه ...

🤣🤣🤣🤣

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

وای نکنن

یه همکلاسی داشتم میرفت روبرو کلاس دبیرمون کفتر شاهیه من میخوند نمیدونی که چقدر منزجر کننده بود😖

با راننده اسنپ که حرف نمیزنن من کم حرفم ولی وقتی بیوفتم رو‌دور حرف زدن باید یکی با چسب پهن نواری جلو ...

غصه نخور راننده اسنپ غزیبه اس اشنا نی

با راننده اسنپ که حرف نمیزنن من کم حرفم ولی وقتی بیوفتم رو‌دور حرف زدن باید یکی با چسب پهن نواری جلو ...

نه خب موقع پیاده شدن نمیدونستم چی بگم یچیزی پروندم خواهرم گفت چ طرز بیانه

🥲🥲🥲🥲🫠🫠🫠ض

وای نکننیه همکلاسی داشتم میرفت روبرو کلاس دبیرمون کفتر شاهیه من میخوند نمیدونی که چقدر منزجر کننده ب ...

🥸😂😑😑 هعی خواهر بقیه میگن انتخابات قیافه ندارن ک