2777
2789
عنوان

به نظرتون از چی میتونه باشه

99 بازدید | 19 پست

شوهرم سه ماه پیش حمله قلبی کرد وقتی اورژانس اومدن بردنش تو امبولانس گفتن سکته کرده و فوری انژیوش کردن سه تا رگش باز کردن ازون موقع تا حالا همیشه بی حاله بیکار شده نه میتونه کار کنه نه میتونه هیچ چیز سنگینی بلند کنه در حده بشکه ده لیتری هم نمیتونه 

ماهم روستاییم شهرستانمونم  کوچیکه  دکتر خوب نیست بردمش اهواز خداشاهده با بدبختی و قرض چهار ملیون جمع کردم همش رفت برای اکو و ویزیت و کرایه ماشین گفتن قلبش خوبه ولی یه عکس اسکن نوشتن یکم دارو هنوز داروشم نگرفتیم 

به نظرتون از چی میتونه باشه؟ 

چندروز پیش سر سفره یهو غش کرد افتاد

باز امروز ایستاده بود گیج شد نزدیک بود بیفته گرفتمش  😥

کجا ببرمش کدوم دکتر احساس میکنم مشکل قلبش نیست دیگه شاید جای دیگه باشه

خداهست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@shiriin_banoo‍ سلام عزیزم شما قبلن هم جواب دادی خواهش میکنم تاپیکم بخون ببین چکار میتونم بکنم

دوتا رگش بسته بود الان خوبه اوکیه اینجا اشتباه تایپ کردم

خداهست❤️

سلام عزیزمهمون قلبشه باید کامل بررسی بشه و به نظرم زودتر بررسی کنین چون علائمش مشکوکهباید ببرسی بشه ...

یعنی چی در چه زمینه ای عزیزم؟

خب اکو گرفتن گفتن انژیوش جواب داده خوبه خونرسانی رگا خوبه 

خداهست❤️

سلام عزیزمهمون قلبشه باید کامل بررسی بشه و به نظرم زودتر بررسی کنین چون علائمش مشکوکهباید ببرسی بشه ...

الان چکار کنم عزیزم ؟

کجا ببرمش به خودش باشه که هیچجا نمیره ۳۷سالشه هم اما ۱۸سال کارگری میکرد دیگه وقتی کامل مریض شد بیکار شد و اینکه چندسالم سیگار میکشید الان نه 

میگین چکار کنم عزیز

خداهست❤️

اره گفتم

این علایمی که میگین خیلی تشخیص افتراقی میتونه داشته باشه از علل دارویی تا اریتمی یا مسائل دیگه

من متاسفانه پزشک های اهواز و ...رو نمیشناسم اما به مطرم بازم مشورت بگیرید بهتره

این علایمی که میگین خیلی تشخیص افتراقی میتونه داشته باشه از علل دارویی تا اریتمی یا مسائل دیگهمن متا ...

داروهاش آ اس آ و قرص برا چربی قلب و کارودیول نصفش میخوره قرص پندوپرازول

خداهست❤️