2777
2789

یه خانومی میگفت من پزشکی میخوندم چون شرایط مهاجرت‌ سخت بوده رفتم پرستاری که راحتره راسته این حرف؟ 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خب سخت تره 

مدرکشون آزاد نمیشه باید برای آزاد سازیش هزینه بیشتری کنن و...

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

آره پزشکی به درد مهاجرت نمیخوره اما نشدنی نیست سخته و فاند گرفتن سخت

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

بله چون احتیاج به معادل سازی مدرک داره و پروسه سختیه

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

۷ سال طول میکشه

بعد باید ۲ سال طرح بری

۷ سال کارکنی تا مدرکت آزادشه

اکثر کشور هام باید آزمون بدی تا مدرکت معادل سازی شه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

اینکه سختتره نسب به پیراها درسته البته من شرایطش رو نمیدونم چون هیچ وقت دنبال مهاجرت نیستم صرفا تجربه ی اطرافیان رو گفتم

ولی اینکه بری از اول پرستاری بخونی چون سخته به نظرم دروغه

هر چه قدرم سخت باشه دیگه سخت‌تر از ۴ سال دوباره درس خوندن که نیست

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

اره یدونه ازاد سازیه مدرک 

یدونه اینکه یه متخصص مدرک تخصصش خارج از لیران تایید نمیشه فقط میتونه با عنوان عمومی مهاجرت کنه

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

چه پزشک و چه پرستار و هر کادر درمانی باید از چند تا مرحله بگذره: طرح، آزاد سازی مدارک و بعد از مهاجرت معادل سازی مدرک که در هر کشوری پروسه متفاوتی داره (معمولا امتحان کتبی به زبان اون کشور، گاها کاراموزی یا حتی چند تا واحد یا ترم اضافه)

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خودت چی فکر میکنی😅البته هیچی از هیچ کی بعید نیست ولی خب بعضی اتفاقا دیگه خیلییی بعیدن

یادمه سالها پیش همسایمون دخترش متخصص زنان بود گفتن از شوهرش که مهندس پتروشیمی بوده جدا شده سر مهاجرت چون شوهرش رو قبول کردن ولی به زن‌ش گفتن باید چند سال درس بخونه دوباره تا قبولش کنن اینم جدا شده برگشته نمیدونم راست بود یا نه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...