2777
2789

شبا فکر انتخاب رشته می خوام چه کنم خوابم نمیبره یه جوری در هر رشته به چند چیز علاقه دارم و آدم چند بعدیم و توی هر رشته ایی یه چیزش کلی بخام بگم من آدم 

• هوافضا — ریاضی
  • کامپیوتر — ریاضی
  • گرافیک — هنرستان
  • قاضی — انسانی
  • انیمیشن — هنرستان
  • دندانپزشکی — تجربی
  • جراح بدن — تجربی
  • معماری — ریاضی
  • عمران — ریاضی
  • یه جورایی علاقم اینا بوده و نظر خودم عمران ریاضیه کمک

سکوتم از رضایت نیست  دلم اهل شکایت نیس 

همیشه ته دلت خودتو توی یه شغل میبینی با اینکه ممکنه چندتاشغل دوس داشته باشی بزو همون رشته

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه بهت بگم که مهم تر از رشته دانشگاهی، سه سال دبیرستان مهمه. به بعدش فکر نکن الان فقط بگو تجربی یا ریاضی یا انسانی یا هنر. قراره سه سال کامل تحمل کنی و کنکورشو بدی!

منم اینطوری بودم مثلا میگفتم وکالت رو دوست دارم ولی از حفظیات انسانی خوشم نمیاد! و به قول مشاورمون یکیش توهمه!

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

🖇وقتی شما به یه رشته ای به عنوان رشته تحصیلیت فکر میکنی یعنی در یکی از سه موقعیت زیر قرار گرفتی:

💠موقعیت اول: با یه مثال شروع میکنیم. مثلا شما به رشته تربیت بدنی علاقه داری و وقتی ورزشکاران اون حرفه رو میبینی کیف میکنی اصلا حالت خوب میشه باهاش و بهش علاقه نشون میدی

💠موقعیت دوم: علاوه بر علاقه ای که به تربیت بدنی دارید استعداد هم دارید. یعنی ورزش کار میکنی و خیلیم موفقی

💠موقعیت سوم: شما به ورزش به عنوان شغل ابدیت فکر میکنی یعنی دوس داری تاثیر ورزش روی ماهیچه هات یا روحیه ات رو ببینی و ادامش بدی

مشاوری میگفت:

پله اول عشق و علاقه

پله دوم مهارت و استعداد

پله سوم به عنوان کار ابدیت بهش فکر کنی

اولی و دومی رو ولش کن. چون کمکی بهت نمیکنه. اگه علاقه داری استعداد داری میتونی بهش به عنوان مهارتی نگاه کنی که در کنار رشته تحصیلیت یاد میگیری.

اما اگر در پله سوم بودی داستان چیز دیگریست. بشین فکر کن آیا تو حاضری رشته انتخابیت رشته ابدیت باشه؟..مثلا ریاضی رو انتخاب میکنی. فکر کن ببین حاضری تا اخر عمرت سرت توی حساب کتاب باشه؟ میتونی ادامش بدی؟..یا مثلا هنر. فکر کن ببین حاضری تا اخر عمر با رنگ ها سروکار داشته باشی؟

اگه جوابت مثبت بود برو سراغ اون رشته در غیر این صورت فقط به عنوان مهارت بهش فکر کن...

روی اینم خیلی فکر کن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اول از همه بهت بگم که مهم تر از رشته دانشگاهی، سه سال دبیرستان مهمه. به بعدش فکر نکن الان فقط بگو تج ...

الان خودت چی به من پیشنهاد می کنی

همیشه ته دلت خودتو توی یه شغل میبینی با اینکه ممکنه چندتاشغل دوس داشته باشی بزو همون رشته

خب مشکل اینه هر چند تصویر سازی ذهنیم قویه ولی اونو ندارم 

الان خودت چی به من پیشنهاد می کنی

یه بخشی از این لیست میشه مهارت و حرفه ای که در کنار رشته تحصیلیت یاد میگیری. رشته بحثش فرق داره

ببین شخصیتت چطوره؟ کدوم کار با روحیت بیشتر جوره؟

من فقط راجب چیزایی که اطلاع دارم بهت میگم. 

هنر بازار کار به شدت نامعلومی داره. درآمدش نامشخصه. زاه مشخصی نداره. ممکنه بیکار باشی و بی درآمد. ممکنه اتفاقا خوب پول دربیاری. ولی همه چی به عهده خودته. کسی هیچ راهی نشونت نمیده. 

تجربی خب مسیر خیلی مشخص تری داره. یه سری رشته ها از دوران دانشجویی درآمد دارن و بعدشم آینده تضمین شده ای دارن. ولی حواست باشه مهاجرت از این رشته ها خیلی سخته

اگه قصدت مهاجرته، رشته های ریاضی از همش مناسب‌تره

ببین شخصیتت چطوره؟ کدوم کار با روحیت بیشتر جوره؟من فقط راجب چیزایی که اطلاع دارم بهت میگم. هنر بازار ...

اما قصد مهاجرت نیست نمی تونم برم 

🖇وقتی شما به یه رشته ای به عنوان رشته تحصیلیت فکر میکنی یعنی در یکی از سه موقعیت زیر قرار گرفتی:💠م ...

خب مشکل بنده متاسفانه همینه برخ لاف خواهر و برادرام بند به شدت چند بعدیم و همه کاریو محک زدم و دیدم بازم همیم می تونم ادامش بدم رفتم  عمل جراحی دیدم برا علاق آور بود ساخت ساز دیدم همین برای همینم مشکل اینه که استعداد بنده پراکندس و هنوز یه چیز واحدی نیست و هرکاری بگی 

عجیبیش اینه کل خوانوادم از اول به یه چیز علاقه داشتمن من چند چیز برای انتخاب رشته خیلی ذهنمو در گیر می کنه و نمی زاره برای تیزهوشان بخونم چرا چون من زمان امتحانات درسیم می گم الان زمانش نیست و لی الان نمی تونم خودمو بپیچونم 

اما قصد مهاجرت نیست نمی تونم برم

خب پس رشته‌های تجربی دندون و اینا شاید مناسب‌تر باشه. 

و اگه قصدت مهاجرت نیست رشته های هنر بخصوص انیمیشن که گفتی کمتر بیا. چون بازار کار واقعا بدی داره فعلا.

(راجب شرایط کار ریاضی و انسانی خیلی کم میدونم)

خب مشکل بنده متاسفانه همینه برخ لاف خواهر و برادرام بند به شدت چند بعدیم و همه کاریو محک زدم و دیدم ...

بین این لیستی که گفتی، رشته ای هست که دوره دیده باشی براش؟ مثلا تاحالا دوره های برنامه نویسی یا طراحی و..شرکت کردی؟

یه جورایی باید اولویت بندی کنی. تو الان میدونی علاقت ایناس. مهم تر از علاقه منطقه. کدوم بازار کار بهتری داره؟ کدوم درامدش بهتره؟ طول دوره تحصیلشون چطور؟ 

مثلا قضاوت کار هرکسی نیست. قبولیش به شدت سخته مگر اینکه نخبه باشی. واقعا هستی؟

یا مثلا کامپیوتر فردی منظم و دقیق نیاز داره. کسی که تحمل کنه ساعت ها بشینه پشت سیستم. اگر برونگرایی اگر نمیتونی یه جا ثابت بشینی بیخیالش

به همین ترتیب راجع به همش تحقیق کن

تست های انلاین زیادی وجود داره. از تست شخصیت هالند و استرانگ تا mbti